ODLOČITEV JE PADLA

Prva udeleženca foruma sta Milan in Gvido

bp
27. 5. 2016, 07.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mojstrski naziv si je tokrat vendarle priborila Emanuela in kot prvega v forum poslala Milana. Drugi udeleženec foruma je postal Gvido. Kdo bo tretji?

Planet TV
Emanuela je ta teden izbirala prvega udeleženca foruma.

Čeprav je veliki mojster z oceno prvih risb Emanueli dodobra načel samozavest, se je ta vseeno uspela zbrati in ustvariti risbo, s katero je prekosila vse sotekmovalce. To je bil njen prvi mojstrski naziv. Kot mojstrica pa je imela dolžnost določiti tudi prvega udeleženca turnirja. Razložila je, da se z Milanom nikakor ne ujameta, da so med njima stala trenja in da ga je zato določila za prvega udeleženca foruma.

Planet TV
Milan.

Emanuela se z Milanom nikakor ne ujame, saj so med njima nenehno trenja, zato ga je določila za prvega udeleženca foruma.

Milan je povedal, da je to pričakoval. On pa je moral izbrati drugega udeleženca turnirja. Odločil se je za Gvida, izbral naj bi ga na podlagi žreba. Gvido tej razlagi ni verjel in meni, da je bil Milan tako odločen že takoj, ko je izvedel, da ima največ možnosti za zmago pri mojstrski nalogi Emanuela.

Planet TV
Milan se je odločil za Gvida, izbral pa naj bi ga na podlagi žreba.

Tretjega udeleženca turnirja bodo na forumu izglasovali vsi vajenci razen Emanuele in Milana, ki sta svoj glas že oddala. Kdo bo torej moral zapustiti šov Bilo je nekoč, bo znano v oddaji Bilo je nekoč.