Sumljivo

Vajencem izginjajo goldinarji!

bp
26. 5. 2016, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalec šova Bilo je nekoč, Gvido, že nekaj časa ugotavlja, da mu iz mošnjička zmanjkujejo goldinarji. Prepričan je, da ve, kdo mu jih krade, in temu bo naredil konec.

Planet TV
Kdo krade?

Napetost med tekmovalci šova Bilo je nekoč iz dneva v dan narašča, tudi zaradi domnevne kraje goldinarjev.

planet tv
Gvido je zbranim v sobi povedal, da je opazil, da sta mu v enem dnevu iz mošnjička izginila dva goldinarja.

Gvido je namreč zbranim v sobi povedal, da je opazil, da sta mu v enem dnevu iz mošnjička izginila dva goldinarja. Prosil pa je tudi, da kdorkoli že to počne, da naj preneha, saj to prav. V izjavi je nato za krajo obtožil Davida, saj po njegovem mnenju nihče drug tega ne bi mogel storiti. Nekajkrat pa naj bi ga celo našel v zelo sumljivih situacijah, zato je skoraj popolnoma prepričan, da je prav on glavni osumljenec.

planet tv
Gvido je za krajo obtožil Davida, saj po njegovem mnenju tega ne bi mogel storiti nihče drug.

Potem ko je Gvido opozoril, da mu zmanjkujejo goldinarji, je postal sumničav tudi Milan. Na prejšnjem semnju se je z goldinarji nekoliko uštel in še vedno ni prepričan, ali je sam naredil napako ali pa mu je goldinarje nekdo izmaknil. Povedal je, da bo odslej bolj pozoren, in če se izkaže, da mu nekdo res krade, napoveduje, da se kradljivcu slabo piše. David ga je nato opozoril, naj se resnično prepriča, ali mu kdo res krade, da ne bo prišlo do kakšnega prepira po nepotrebnem.