NE RAZUME, ZAKAJ

Mirelo so dokončno zlomili

mv
26. 5. 2016, 08.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mireli je Big Brother naložil prav poseben izziv, ki pa je 40-letnico dokončno zlomil. V sobi presenečenj je morala tri minute za vsako ceno gledati Markovo sliko, medtem ko se je slednji sprehajal okoli nje, a ona tega ni vedela. Ko se je zavedela resnice, se je zlomila.

voyo
Mirelo je ta naloga čustveno povsem izčrpala in Big Brotherju je zabrusila, da ne razume, zakaj je bila potrebna.

Po čustveno izjemno napornem eksperimentu za Mirelo, ko je morala v sobi presenečenj »za vsako ceno« tri minute neprestano gledati Markovo fotografijo, ta pa se je sprehajal okrog nje, je v spovednici strnila svoje občutke. Priznala je, da se po nalogi počuti izredno slabo, in v solzah se je spraševala, zakaj je tega treba bilo. »Počutim se kot budala. Ko sem gledala njegovo sliko, sem se fokusirala na njegove oči, kot vedno, kadar se zazrem v fotografijo, ki jo imam v hiši. Čutila sem, da slišim njegove korake,« je razložila. Ko ji je »veliki brat« Big Brother izdal, da se ni motila, da se je okoli nje res sprehajal Marko, je bruhnila v jok. »O, moj bog, še toliko slabše. To res ni bilo potrebno. Ali nisem že dovolj slabo v hiši, ni fer. Res ni fer,« je hlipala čustveno razrvana Novomeščanka in dodala, da ji je vseeno za nalogo.

Mislila je, da ji bo razneslo srce

Pro Plus
Kako bo Marko sprejel Mirelin odziv na to, da je bil z njo v sobi? Si bo morda premislil in ji dal še eno možnost.

Razložila je, da ji je srce tako razbijalo, da je imela občutek, da ji ga bo razneslo. »Kar slabo mi je bilo na trenutke zaradi adrenalina. Morda si vse skupaj preveč jemljem k srcu,« je razlagala naprej in dodala, da so v hiši vsa čustva preveč potencirana. Priznala je, da se zdaj, ko ve, da je bil Marko z njo v sobi, počuti razočarano in izdano.

»Odkar se je izselil, nisem nič slišala od njega. Ne vem, kaj sploh je med nama z Maretom. Če bi vedela, da je v sobi, sploh ne vem, kaj bi naredila. Morda bi samo obstala, morda bi mu stekla v objem, ne vem,« je priznala. Pogovor z »velikim bratom« je končala z besedami, da so njena čustva nekaj, s čimer se težko bori, in da se po tej nalogi počuti kot slepa budala. Očitno se počasi zaveda, da Marko z njo ne želi imeti ničesar več in da jo po izselitvi iz hiše čaka težko obdobje reševanja konfliktov z ljudmi, ki jih je pustila doma.