VESELJE

V tem tednu bo nedotakljiva

bp
25. 5. 2016, 15.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalki resničnostnega šova Bilo je nekoč, Bredi, je sreča v zadnjem času res zelo naklonjena in si je že nekaj dni pred forumom zagotovila nedotakljivost.

Planet TV
Takoj je opazila, da nekateri vajenci nad njeno nedotakljivostjo niso pretirano navdušeni.

Tokratni obisk lajnarja se je izkazal za zelo srečnega za Bredo. Lajnar je, preden je zavrtel kolo sreče, povedal, da bo odslej nedotakljivost veliko dražja, saj se je cena povzpela s 30 na 50 goldinarjev. Ko je kolo pokazalo na Bredo, je bila ob vprašanju, ali si želi kupiti nedotakljivost, nekoliko v dvomih, saj je povedala, da nima dovolj goldinarjev, nato pa nadaljevala, da bi jo kupila, če bi ji kdo od vajencev nekaj goldinarjev posodil. Na njeno presenečenje sta se javila kar dva in Breda si je zagotovila obstanek v dvorcu vsaj še za teden dni.

Planet TV
Vprašanje dneva je bilo, ali si je obstanek v dvorcu zagotovil tudi Gvido.

So jo pa ob tem obhajali mešani občutki, saj je opazila, da nekateri vajenci nad njeno nedotakljivostjo niso bili pretirano navdušeni. Na koncu je priznala, da jo že ves čas bivanja v šovu spremlja neverjetna sreča. Vprašanje dneva pa je bilo, ali si je obstanek v dvorcu zagotovil tudi Gvido. Po nekaj urah premišljevanja mu je namreč v glavo šinila briljantna ideja, s katero bo sebi in ostalim članom zavezništva zagotovil obstanek na dvorcu.

Planet TV
Breda si je z goldinarji kupila obstanek v dvorcu vsaj še za teden dni.

Emanuela mora za prvega udeleženca turnirja izbrati Davida, ki bo potem za drugega izbral Milana, člani zavezništva pa bodo na forumu za tretjega udeleženca turnirja izbrali Adisa.