Vedno nasmejani žirantski mafiji, Ireni Yebuah Tiran, Tanji Ribič in Gojmirju Lešnjaku, se je tokrat pridružil televizijski voditelj Boštjan Romih, ki je na koncu priznal, da se je v družbi imitatorjev neznansko zabaval, le ocenjevanje mu je bilo malce zoprno.

Štiri spremembe spola

Prvi je oder razgrel Mišo Kontrec, ki je obul ženske petke in se prepričljivo prelevil v pevko Etto James. Temnolasi pevec skupine HIM, Nejc Lombardo, nas je s temačno romantično balado skozi besedilo »vabil v smrt«. Renata Mohorič je obula čevlje modne ikone in pevke Gwen Stefani in se na pripravah za svoj nastop kondicijsko precej namučila. Tilen Artač se je preobrazil v pevca ansambla Gipsy Kings, krhka svetlolaska Ines Erbus pa je spremenila spol in se preobrazila v najbolj seksi pevca na svetu – Adama Levina. Ani Frece, ki verjame v angele, je s čutno balado kanadske pevke Sarah McLachlan sprožila stoječe ovacije gledalcev, najbolj pa sta v predzadnji oddaji navdušila Samuel Lucas in Jana Šušteršič, ki sta na odru stala skupaj, oba kot Tina Turner. Samuelu je na koncu pripadla tudi zmaga.

Znani so finalisti

Tik pred zadnjo oddajo so znani tudi štirje finalisti, in sicer Tilen Artač, Mišo Kontrec, Jana Šušteršič in Samuel Lucas. Preostala četverica bo v nedeljo nastopila v duetu, medtem ko se bodo finalisti potegovali za simbolično zmago.