Nezaželen

Proti Milanu se kuje zarota

B.P.
24. 5. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalec Milan je trenutno najbolj nezaželen vajenec v šovu Bilo je nekoč. Breda, Emanuela in Gvido so že pripravili načrt, s katerim bodo poskusili domov poslati Milana. Emanuela se je z njim celo pripravljena boriti v forumu!

Planet TV
Vsi se strinjajo, da je treba izkoristiti vsako priložnost, da se Milana pošlje na turnir.

Vse kaže, da je prvi v vrsti za odstrel v tem tednu Milan. Predvsem Gvido bi se ga rad čim prej znebil, saj je Milan zelo dober pri mojstrskih nalogah, zato je treba izkoristiti vsako priložnost, da se ga pošlje na turnir. Gvido zato razmišlja, da bi vsak iz četverice Gvido, Niki, Breda in Emanuela moral, če bi postal mojster, v forum dati Milana kot prvega dvobojevalca. Tako bi bila pred forumom varna tudi Breda, saj jo Milan smatra za zaveznico. Bredi je tak Gvidov načrt zelo všeč. Se pa Gvido boji, da bo morala po tem scenariju v forum vseeno Emanuela, kar njej ne predstavlja pretiranega problema, saj si tudi sama želi z Milanom opraviti lastnoročno.

Milan je najbolj nezaželen tekmovalec šova Bilo je nekoč, zato vsi kujejo načrt kako se ga čimprej znebiti.

MILAN SPET ŽRTEV

Ne zgodi se pogosto, da je Milan v postelji dlje od drugih vajencev, zato se je Niki odločil, da mu pripravi prav posebno budnico. Čisto potiho se je prikradel do spečega Milana in s palico v roki začel vpiti, da so napadli rokovnjači. Nič hudega sluteči Milan je hitro skočil pokonci in kmalu spoznal, da ga je Niki potegnil za nos. Milanova reakcija je nato Nikija nasmejala do solz. Milan je pojasnil, da se je res ustrašil, da so na dvorcu rokovnjači, in da je že hotel seči po palici ter z njo udariti proti Nikiju.