NEZAŽELENA?

Bolj pogrešajo psa kot Saro!

B. P.
23. 5. 2016, 21.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po Sarinem odhodu z dvorca v šovu Bilo je nekoč je razpoloženje med večino vajencev kar veselo, a nekateri jo bodo vseeno pogrešali.

Planet TV

Zjutraj so nekateri vajenci še vedno proslavljali odhod Sare z dvorca. Prevladuje mnenje, da je ne bodo pretirano pogrešali. Povedali so celo, da bodo bolj kot njo pogrešali njeno psičko Neli.

Planet TV
Sara je v spominski knjigi pričakovano največ besed namenila Adisu.

Breda je dodala, da je to zanjo popoln teden, saj ji je šlo vse kot po maslu. Zaročila se je, dobila obisk družine, zmagala pri mojstrovi nalogi in se za posladek še znebila Sare. So se pa našli tudi nekateri, ki njen odhod obžalujejo. Predvsem Milan je poudaril, da sta se v zadnjem tednu s Saro zelo dobro ujela, prepričan je tudi, da je izgubil pomembnega zaveznika, na katerega bi se lahko v celoti zanesel na naslednjih forumih. Ker je bila Sara znana po zelo ostrem jeziku, so bili mnogi vajenci pred branjem spominske knjige prav na trnih, saj so se bali, da bo povedala kar nekaj krepkih na njihov račun. Pričakovano je bil Adis tisti, ki mu je Sara namenila največ lepih in spodbudnih besed, na koncu pa mu je tudi zapustila vse svoje goldinarje, ki jih sicer ni bilo ravno veliko. Na koncu mu je napisala še, da ga ima rada. Adis je povedal, da je tudi Sara njemu pri srcu, vendar ne na tak način, kot je on Sari, in poudaril, da med njima nikoli ne bo nič.

Planet TV
Adis je vseeno poudaril, da do Sare ne goji enakih čustev, kot jih ona do njega.