Slovo kozmetičarke

Mirelo skrbi podpora družine

mv
23. 5. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V soboto se je od tekmovanja poslovila 30-letna kozmetičarka, ki je od gledalcev prejela najmanj glasov, a je odhod sprejela z nasmehom in v studiu presrečna padla v objem sestre in prijateljic.

Arhiv Svet24
Kot potencialno zmagovalko pogosto omenjajo vročekrvno Novomeščanko Mirelo.

Polona se je razveselila odhoda domov, saj se v hiši ni popolnoma sprostila.

Tekmovalci vedno bolj očitno štejejo dneve do konca šova. Pred njimi so še skoraj trije tedni bivanja v hiši, v tekmovanju pa je ostalo le še devet stanovalcev. Gledalci so odločili, da v hiši ne želijo več gledati Polone Filipič, ki je bila odhoda na neki način vesela. »Po eni strani sem si želela domov, po drugi pa sem si želela ostati notri. A mi je 'fajn', ker grem,« je povedala voditeljici Manji v studiu. Domov je odšla v objemu prijateljic in sestre, pred tem pa priznala, da se ji v treh tednih bivanja vseeno ni uspelo popolnoma sprostiti. »Ponosna sem na vse, v svoji družbi se sicer bolj sprostim, a to so novi ljudje,« je dodala.

Voyo
Polona je v studiu padla v objem sester in prijateljice.

Dragan ne bo odnehal

Preostali tekmovalci se zavedajo, da je zmaga vedno bližja, zato so odnosi med njimi precej napeti. Hud konflikt še vedno obstaja med Draganom, Jasminom in Erikom, saj ju »novinec« ves čas odločno provocira, predvsem Jasminu pa počasi popuščajo živci. Čeprav je vmes prišlo do napetega incidenta med Jasminom in Draganom, se slednji ne namerava spremeniti. »Dobil sem nov zagon in postal še močnejši,« je jezen izbruh pokomentiral Dragan, Jasmin pa je o konfliktu dejal le: »Samo sebi se moram opravičiti, ker sem se spustil na tak nivo.« 

voyo
Jasmin in Alma vztrajata pri tem, da nista več par.

Konec ljubezni 

Pretekli teden je zaznamoval še konec velike ljubezni med Almo in Jasminom, ki sta se odločila, da vsaj začasno svojo romanco zaključita in počakata na to, kako se bodo stvari odvile po koncu šova. Kljub temu se še vedno veliko objemata in poljubljata, zato je voditeljico Manjo zanimalo, ali sta se res razšla. Jasmin ji je potrdil, da nista več par.

Voyo
Polona se je razveselila odhoda domov, saj se v hiši ni popolnoma sprostila.

Mirelina negotovost glede podpore družine

Bolj ko se bliža konec šova, bolj je na trnih tudi Mirela, ki ne ve, kaj se dogaja zunaj z njenima sinovoma in preostalimi člani družine. Skrbi jo, da je od njenih bližnjih nihče več ne podpira, zato se pripravlja celo na to možnost, da bo, ko se vrne v zunanje življenje, vse morala začeti znova. Njena sestrična, ki se je pridružila Manji v studiu, je razložila, da je Mirelin strah odveč, saj jo družina spet podpira. »Ima celo možnosti, da se vrne k Andreju,« je dodala, kar pomeni, da si je Mirelin dolgoletni partner le premislil in ji bo dal še eno priložnost.