Slovo

Dvorec zapušča Sara

bp
21. 5. 2016, 14.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sara je bila za tretjo udeleženko turnirja izbrana na glasovanju na forumu. Iz igre jo je izločil Gvido in v dodatnem dvoboju še Adis.

planet tv
Sara je zapustila dvorec.

Sara Duh, izpadla tekmovalka Po nekaj burnih tednih na dvorcu sem se morala posloviti, kar pa mi ni bilo lahko.

Prva dvobojevalca tokratnega foruma sta bila Adis in Gvido, o tretjem udeležencu pa so odločali vajenci z glasovanjem na forumu. S štirimi glasovi je bila izbrana Sara.

V prvi igri so se trije udeleženci turnirja pomerili v nevsakdanjem izzivu. Pred njimi so stali trije pokriti krožniki. Prvi, ki mu je uspelo pojesti trihodni meni, je ostal v igri za 50.000 evrov. Na prvem krožniku so se skrivali trije pekoči feferoni, na drugem mačja hrana in na zadnjem ličinke. Izkazalo se je, da ima najboljši želodec Gvido, ki je tako postal zmagovalec prve igre in ostaja v igri za 50.000 evrov.

V dodatni dvoboj sta morala Adis in Sara. Pomerila sta se v znani igri prenašanja soli, v kateri je Sara enkrat že bila uspešna. Tokrat pa je naletela na nekoliko večjo oviro in Adis jo je kar prepričljivo premagal. Sara se je morala po nekaj burnih tednih na dvorcu posloviti, kar pa ji seveda ni bilo lahko storiti, saj se je zelo navezala na sotekmovalce, za katere pravi, da jih bo močno pogrešala.