Kakšne bodo sankcije?

Kazenska izselitev Jasmina in Alme?

M.V.
21. 5. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V hiši Big Brotherja je pred dnevi prišlo do prepira med Jasminom, Almo in Draganom, ki je skupaj z Velenjčanko pretekli teden opravljal vlogo direktorja podjetja, v katerem so delali tekmovalci.

voyo
Jasmin in Alma bosta za svoje obnašanje kaznovana, a Veliki brat se je odločil, da ju ne bo kazensko izselil.

Je bil Dragan tisti, ki je prestopil mejo, ali je bil neprimeren predvsem Jasminov odziv na besede sotekmovalca?

Dragan je svojo vlogo direktorja vzel morda za odtenek preresno in se do »podrejenih« obnašal nespoštljivo, celo žaljivo. Almo je označil za »droljo« in »glupačo«, ko se je v pogovor vmešal še Jasmin, je tudi njega označil za neumnega. Prepir se je hitro razvnel, pojavile so se grožnje s smrtjo, Alma je Dragana celo polila z vodo. Ker Big Brother v hiši ne podpira nikakršne oblike nasilja, so se na forumih začela pojavljati vprašanja, ali bosta Jasmin in Alma kaznovana z izselitvijo, a so nam na Pro Plusu zagotovili, da izselitve ne bo, bo pa Veliki brat vpletene v incident primerno kaznoval.

Jasminova provokacija nedopustna?

Gledalci sicer še niso čisto odločeni, na katero stran bi se postavili. Nekaterim se zdi Jasminovo obnašanje povsem neprimerno, sploh jih moti, da se je v prepiru dotaknil Draganovega obraza, kot v opozorilo, naj neha provocirati. »To Erikovo in Jasminovo poniževanje sostanovalcev je skrajno neprimerno, žaljivo in ponižujoče. Če je nekdo od začetka v hiši, še ne pomeni, da lahko počne, kar hoče,« je zapisal nekdo, spet drugi pa je prepričan, da ima Jasmin protekcijo in da bi si že zdavnaj zaslužil, da zapusti hišo. Glede na to, da ta teden nista nominirana, bosta Jasmin in Alma v hiši zagotovo vsaj še en teden.

voyo
Dragan je vlogo direktorja morda vzel za kanček preresno.