Zabava

Zaroko so gledali skupaj

mv
20. 5. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pari iz Bitke parov iz dneva v dan dokazujejo, da so tudi zunaj hiše ostali dobri prijatelji. Čeprav se je snemanje za večino že zaključilo, še vedno radi preživljajo čas skupaj.

Pop Tv
Tanja in Nika sta skupaj s svojima izbrancema, Alešema, nazdravili zaroki s šampanjcem.

V oddaji prejšnji teden sta se Tanja in Aleš zaročila, oddajo pa sta si ogledala skupaj s sotekmovalcema Niko in njenim fantom Alešem Abramom. Para sta v času Bitke parov spletla trdno prijateljstvo, ki ga je Nika celo poimenovala dolenjski klan, Aleš pa je vedno znova ponavljal, da imajo enako mišljenje. Zaroki so ponovno nazdravili s šampanjcem. »To so bile najbolj srečne nominacije, ker je bilo v Tanjinih očeh videti, kako srečna je. Midva sva se pa spet oba cmerila,« se je spominjala Nika.

osebni arhiv
Ivana in Aleš, ki se bosta 28. maja sprehodila pred oltar, sta že imela fantovščino in dekliščino.

Dve zaroki in ena skorajšnja poroka

Tanja in Aleš pa nista edina zaročenca iz oddaje. Pred njima sta to, da sta zaročena, razkrila tudi Ivana in Aleš, ki se bosta v soboto, 28. maja, poročila. Pred tem sta imela fantovščino in dekliščino, Aleš pa je povedal, da so na začetku imeli ločeno fantovščino in dekliščino, kjer sta jih obiskala striptizerka in striptizer. Po vročem plesu so zabavo nadaljevali skupaj. Tudi Ivana in Aleš sta nam pred časom potrdila, da bosta na poroko povabila vse sotekmovalce iz oddaje, saj so se med njimi spletle prav posebne vezi.