Anžetov odstop

Zakaj je prostovoljno zapustil šov?

mv
19. 5. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Anže Nučič je svoje sostanovalce v nedeljo šokiral z najavo, da prostovoljno zapušča hišo Big Brother. Kot razlog je navedel ljubezen do svojega dekleta, a to ni celotna resnica.

voyo
Anže je s svojo odločitvijo šokiral sostanovalce.

Ko je Anže sotekmovalce zbral v dnevni sobi, si nihče ni mislil, da jim bo 22-letni Ljubljančan sporočil, da odstopa od tekmovanja. Ob soočenju z njegovo odločitvijo so bili zato šokirani. »Ne bom ovinkaril, danes je moj zadnji dan v hiši. Pogrešam svojo punco in preveč rad jo imam, da bi čas zapravljal tukaj,« jih je nagovoril.

Nekateri mu niso takoj verjeli, zato je nadaljeval razlago svojega sklepa o odstopu in izdal več razlogov za to, da prostovoljno zapušča šov. »Zunaj me čakajo nedokončane stvari in mi je žal, da je tako. To me zelo bremeni in bi rad situacijo čim prej razrešil. Ne mine dan, da ne bi o tem razmišljal,« je priznal vidno čustveno razrvan Anže.

Ne Mireli, njegovo srce pripada dekletu zunaj hiše

Ljubljančan se sicer v hiši že nekaj časa ni najbolje počutil, saj ga je motilo, da so ga že od začetka stanovalci povezovali s Polono, kasneje so sumili celo, da je gej, pika na i pa je bil zadnji izziv, zaradi katerega je hišo morala zapustiti Maša. Večina je v njem videla glavnega krivca za to, zato mu niso pustili niti, da bi sodeloval v presenečenju, ki so ga pripravili zanjo.

Čeprav je v hiši na trenutke dajal vtis, da se je, čeprav ne mara deklet s plastičnimi popravki, zagledal v Mirelo, mu srce očitno bije za dekle, ki ga čaka zunaj, in želi z njo čim prej razčistiti nedokončano zgodbo.