Zabava

Znan obraz ima svoj glas: tik pred finalom

mv
18. 5. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

To nedeljo bo na sporedu že predzadnja oddaja šova Znan obraz ima svoj glas in vsi se sprašujemo, kateri bodo štirje finalisti, ki so v tej sezoni Slovence najbolj navdušili s svojimi preobrazbami.

Pop Tv
Katerim štirim bo uspel preboj v finale, kjer se bodo potegovali za častno zmago?

Predzadnja oddaja bo postregla s kar nekaj novostmi, saj bomo na odru prvič videli žensko tekmovalko in moškega tekmovalca, ki se bosta preobrazila v isto pevko, prvič pa je izziv, da postane nekdo drug, sprejel tudi voditelj Denis Avdić, ki se je naloge najprej malce ustrašil, nato pa se je sprijaznil s tem, da mu preobrazba v tej sezoni ne uide. Na koncu oddaje bo jasno, kateri štirje tekmovalci se bodo v finalu potegovali za častno zmago. Trenutno najbolje kaže Tilnu Artaču, ki vodi, sledi mu Mišo Kontrec, za njim je Jana Šušteršič, četrti pa je trenutno Samuel Lucas.

3 preobrazbe spola in 4 finalisti

Čakajo nas torej neobičajne preobrazbe. Kar trije tekmovalci se bodo morali spoprijeti s preobrazbo spola. Ines bo eden najbolj seksi pevcev na svetu, Adam Levine iz skupine Maroon 5. Miša bo poleg preobrazbe v žensko zagotovo namučilo tudi besedilo, saj Etta James poje v angleščini. Preobrazba v žensko pa čaka tudi Samuela, ki bo postal Tina Turner. Vendar Samuel ne bo edina Tina na odru. »Maksi Tini« se bo pridružila tudi »mini Tina«, v katero bo smuknila Jana. Preostali tokrat morda ne bodo spreminjali spola, zato pa njihovi izzivi ne bodo nič manj zanimivi. Renata bo modna ikona Gwen Stefani, Tilen se bo preobrazil v pevca ansambla Gipsy Kings, Ani bo zapela čutno balado Sarah McLachlan, Nejc pa bo pevec skupine HIM.

Avdić bo Peggy Lee

Največji izziv pa je zagotovo doletel kar Denisa Avdića. Žirantje so se odločili, da je prišel čas, da na lastni koži doživi transformacijo. Gumb pa je bil do njega neusmiljen – določil je, da se bo preobrazil v pevko Peggy Lee. *