Zabava

Nejc Simšič navdušuje v kuharskem šovu, čeprav o kuhanju nima pojma

S. N.
17. 5. 2016, 21.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na Planet TV so s tem tednom prišle nove oddaje priljubljenega kuharskega šova Glej, kdo kuha. V današnji oddaji bo svoje kuharsko znanje pokazal tudi voditelj Nejc Simšič, ki je dokazal, da kljub izgovorom zna vrteti kuhalnico.

planet tv
Trinajstletna Sara in 31-letni Nejc sta se ujela že takoj na začetku snemanja.

Na Planet TV prihaja druga sezona prav posebne kuharske oddaje Glej, kdo kuha, v kateri kuhajo otroci, pravi mali mojstri vihtenja kuhalnice, pri tem pa jim pomagajo slovenski zvezdniki. V današnji oddaji ob 17.50 na Planet TV si bo predpasnik kuharskega pomočnika nadel tudi priljubljen televizijski voditelj Nejc Simšič, ki bo pomagal mladi kuharski mojstrici Sari Raner Sega.

Mali šef mora spretno voditi in usmerjati svojega zvezdniškega in neizkušenega vajenca, jed pa mora biti pripravljena v omejenem času. Nejc in Sara sta se lotila priprave škampov, kar je bila za oba neprijetna naloga, saj jih je bilo treba tudi očistiti, a se izziva nista ustrašila. 

IZGOVOR ALI LENOBA?

Zanimivo je, da je Nejc med prijatelji znan kot tisti, ki ne kuha in ne uporablja kuhinje, v oddaji pa je dokazal ravno nasprotno, saj se je med kuharskimi lonci zelo dobro znašel. »Za vse je kriva Sara, ki je res odlična kuharica, saj je postregla z zelo zapletenim receptom. Toda s pravimi navodili so rakci, ki sva jih morala pripraviti, plesali, kot je želela ona. Nisem vedel, da je kuhanje lahko tudi zabavno,« je v smehu priznal Nejc, ki pravi, da se je med snemanjem zelo zabaval. »Res je bilo zabavno. Tako zaradi voditeljice Katarine Male kot tudi in predvsem zaradi Sare, ki je v meni vzbudila tisto željo po kuhanju. Čiščenje rakcev res ni bilo nekaj najboljše, a to, kar sva s Saro pripravila na koncu, je bilo več kot okusno. Mislim pa, da sem se v šovu Glej, kdo kuha nakuhal za vsaj dve leti vnaprej, ker sem že dobil nekaj klicev prijateljev, da pridejo na večerjo. Toda o tem bomo še debatirali,« je še v smehu priznal Nejc, ki se je v današnji oddaji pomeril z Daretom Kavričem in otroškim kuharjem Valom Njegovanom. Kdo bo boljši, pa preverite na Planet TV ob 17.50.