Big Brother

Mašo pred hišo pričakala fant in Tamara

Mojca Vakselj
17. 5. 2016, 21.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V soboto so gledalci odločili, da mora hišo velikega brata zapustiti 20-letna Maša Levačič iz Hrastnika. Njen odhod je razburil Erika in še dodatno podžgal govorice, da sta bila tekmovalca intimno povezana. Vendar Maša pravi, da stvari niso take, kot so bile morda videti.

Pro Plus
Dvajsetletno Mašo je domov odpeljal njen fant, ob izločitvi pa je imela priložnost, da se pogovori tudi s Tamaro.

Erikov odziv na vaš odhod je bil zelo buren, mislite, da je bilo to zato, ker je v hiši izgubil največjo zaveznico, ali sta se v zadnjih tednih res povezala ne le kot prijatelja, ampak kot par?

Ko si toliko časa v hiši z istimi ljudmi in se na njih navežeš, ti ni nikoli vseeno, ko nekdo zapusti hišo velikega brata. In zato razumem Erika, da mu ni bilo vseeno, ko sem šla, saj sva zadnje dni podpirala drug drugega kljub najinim sporom in nesoglasjem. Zase vem, da z njim nisem bila nikoli povezana kot par. Nanj sem gledala le kot na zelo dobrega prijatelja in zelo dobro osebo ter močnega tekmovalca. 

Odnos s Tamaro bo zgladila

»Zelo sem vesela, da me je v soboto po izločitvi poleg mojega fanta pričakala tudi Tamara, saj sva se tako imeli možnost takoj pogovoriti o zmedi z Erikom. Ne glede na vse sva s Tamaro imeli precej norih, zanimivih, zabavnih in tudi žalostnih trenutkov skupaj, bil pa je dober občutek, da sva se lahko še enkrat skupaj spomnili na vse to in se ponovno nasmejali.«

Vemo, da vas je zunaj hiše čakal fant, in omenili ste že, da ga ne želite izgubiti. Kaj se je torej v resnici dogajalo med Erikom in vami?

Med nama z Erikom se ni dogajalo nič, kar bi prestopilo meje prijateljstva. Ne glede na njegove »ljubezensko« obarvane besede in najine »zamišljene« poglede, sem jaz njega še vseeno videla samo kot prijatelja. Tako kot sem že večkrat omenila, zunaj me je čakal čudovit fant, ki ga ne bi zamenjala za nikogar. 

Verjetno nihče ne more vedeti, kako se človek počuti po skoraj treh mesecih življenja v izolaciji. Je bilo naporno, ste morda presenečeni nad čim, kar ste v hiši storili, pa morda v realnem življenju nikoli ne bi?

Res je. Človek si ne more predstavljati, kako je videti in kako deluje resničnostni šov, dokler tega ne izkusi na lastni koži. Šele takrat spoznaš, kako pomembne so nekatere malenkosti v življenju. Vsi smo precej pogrešali glasbo in še par podobnih zadev. Da sploh ne omenjam pogrešanje oseb, ki so ti zelo blizu. Vsi smo imeli v hiši lepe kot tudi naporne trenutke, vzpone in padce, pomembno je samo, kaj smo se iz tega zares naučili. Big Brother je bil zame velika preizkušnja in logično je, da se v hiši hitreje zlomiš, razjeziš, zjokaš kot pa v realnem življenju, saj je vse drugače in nimaš prostora, da bi se umaknil v samoto. 

Maša pravi, da je Erika od začetka dojemala le kot prijatelja in nič več. 

Zaradi Erika se je skrhalo tudi vaše prijateljstvo s Tamaro. Si želite zgladiti tudi vajin odnos?

Ko sem bila v hiši brez Tamare, se je najin odnos res začel krhati. Nekatere stvari so lahko prek kamere videti popolnoma drugače in tako so se stvari zapletle po nepotrebnem. Kot sem že prej omenila, sem na Erika gledala zgolj kot na prijatelja in med nama ni bilo nikoli nič, zato vem, da se bo najin odnos s Tamaro zgladil. Zelo sem vesela, da me je v soboto po izločitvi poleg mojega fanta pričakala tudi ona, saj sva se imeli možnost takoj pogovoriti o zmedi z Erikom. Ne glede na vse sva s Tamaro imeli precej norih, zanimivih, zabavnih in tudi žalostnih trenutkov skupaj, bil pa je dober občutek, da sva se lahko še enkrat skupaj spomnili na vse to in se ponovno nasmejali. 

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili po prihodu domov?

Ko me je fant pripeljal domov, sem najprej pozdravila vse svoje domače in čudovite hišne ljubljenčke. Po dolgem pogovoru o dogodivščinah pa sem si končno privoščila spanec v svoji postelji. 

VOYO
Trdi, da je bil njen odnos z Erikom strogo prijateljski.

Kakšni so vaši načrti za prihodnost, kaj vas čaka v prihodnjih mesecih?

Najprej si bom vzela čas za svojo družino, prijatelje in seveda za mojega fanta. Potrebujem še vikend dopust, da se spočijem in ponovno navadim na »svobodo«, nato pa bom nadaljevala po poti do službe. Poletje bom preživela karseda zanimivo in zabavno na morju z odlično družbo. Avgusta pa bom praznovala še 21. rojstni dan v krogu prijateljev, med katerimi bo tudi nekaj stanovalcev iz hiše Big Brother. 

Ste v Big Brotherju spoznali koga, za katerega mislite, da bo postal vaš prijatelj za življenje?

V hiši sem spoznala kar nekaj ljudi, za katere vem, da bomo zagotovo ostali v stiku. Verjamem, da se bomo z Jasminom, Almo, Simonom in Alenom še videli. Zagotovo bom veliko v stiku tudi z Jadranko, saj je čudovita ženska in tako osebo si želim še v prihodnje v svoji družbi. No ja, želim si tudi, da me še kaj nauči skuhati, saj je svetovna kuharica! Prav tako po sobotnem pogovoru s Tamaro vem, da bova ostali v stiku, saj sva se v hiši odlično razumeli. Kar zadeva Erika, pa mislim, da ne bova v stiku, saj bi bilo težko nadaljevati prijateljstvo, ki ni obojestransko. Poleg vsega sem še nekoliko zmedena zaradi njegovih izjav v spovednici, na vrtu ... Trenutno niti ne vem, kaj naj si mislim o njem, saj je preveč informacij v enem samem dnevu. Ko si zunaj vidiš in slišiš določene zadeve, preprosto potrebuješ čas, da vse skupaj premisliš in ugotoviš, kakšen je nekdo in kdo morda ni to, kar misliš, da je …