Ostal je brez besed

Eriku zaušnica nedolžne Maše

R.T.
17. 5. 2016, 09.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Skoraj tri mesece je preživela v tesnem razmerju z Erikom, zdaj ga je zavrgla.

Voyo
Maša je Erika pozabila takoj po odhodu iz hiše.

Po odločitvi gledalcev šova Big Brother, da hišo zapusti Maša, se je izpadal tekmovalka oglasila v ponedeljkovi oddaji Big Brother klub, v kateri se je, kot večina izseljenih stanovalcev, javila v hišo. 

Zatajila je zaščitnika

Erik, ki ne more preboleti Mašinega odhoda, saj ga vse v hiši spominja nanjo, pa je doživel pravi šok. Maša je namreč vsem sostanovalcem namenila nekaj besed (lepih ali manj lepih), le dva pa sta bila pri tem izjema: Dragan, s katerim je svetlolaska na bojni nogi že od njegovega prihoda v hišo, in Erik, Mašin zaščitnik in po mnenju številnih gledalcev več kot prijatelj. 

Usodne Erikove besede o Mašinem fantu?

Maša si je v zadnjih dneh ogledala nekaj oddaj in opazila, kaj je Erik govoril o njej in drugih, zato je v oddaji priznala, da zdaj vidi Erika v drugi luči. Da je nanj jezna in da ne ve, ali bosta ostala v stikih. No, kakšno kavo da bosta že popila skupaj. Maša je v oddaji še povedala, da sta s fantom vse uredila, Eriku pa je zamerila, da je o njem govoril grdo, češ, da je 'grd' in 'bumbar'. V oddaji je Maša trdila, da ni opazila Erikovega pogosto žaljivega načina, s katerim govori o drugih. Trdila je, da se zdi znotraj hiše vse drugače. 

Ko je med javljanjem v hišo bivšim tekmovalcem povedala vse, kar ji je ležalo na duši, se je  - poslovila. Iz Erikovega izraza na obrazu je bilo videti, da je pričakoval, da bo on zadnji, ki mu bo Maša namenila nekaj besed, najverjetneje o tem, kako ji je hudo in ga pogreša). Kar pa se ni zgodilo. 

Je Maša prav prenesla Mireli Markovo sporočilo?

Zaradi odnosa do Alme jo je slabo odnesel tudi Jasmin, Jadranki je Maša napovedala zmago, Klemna je obtožila nenehnega obrekovanja, Mirelo pa je razveselila s stavkom, da je govorila z Markom in da "je vse v redu". Glede na to, da je Marko večkrat javno in jasno izrekel, da z Mirelo nima prihodnosti, je vprašanje, kaj se skriva za Mašino izjavo.

Spomnimo: Mireli se je ob odhodu Marka zgodilo podobno kot Eriku - ostala je brez glasu o svojem ljubljenem. S to razliko, da se Marko sploh ni nikomur javil v hišo.  Na forumih in družabnih omrežjih nekateri Mašini gesti ploskajo, drugi pa menijo,da je podla, češ, da jo je Erik varoval ves čas v hiši in je tudi sama ves čas hodila za njim, zdaj pa ga je tako ponižala pred vsemi.