ROMANTIČNO

Bredin fant je šel na kolena!

bp
17. 5. 2016, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Branjevka je Bredi povedala, da jo je iskal neki moški. Ko je Breda prišla na dogovorjeno mesto, je bila zelo presenečena, saj ni mogla verjeti svojim očem, ko je na vrhu hribčka zagledala svojega fanta, ki je pred njo šel tudi na kolena in jo zaročil.

Planet TV
Bredin fant je šel na kolena.

Po navodilih branjevke se je Breda povzpela na vrh hribčka, kjer jo je čakalo zares veliko presenečenje. Tam jo je namreč čakal njen fant, s katerim sta se spoznala pred kratkim. Za Bredo je nato sledil še večji šok, saj je njen fant šel na kolena in jo zaročil. Breda je bila v popolnem šoku in ni mogla verjeti, da se vse res dogaja.

Planet TV
Simon je pokleknil in z zaroko ganil Bredo, a ta ostaja previdna.

Bredo je čakal njen fant, s katerim sta se spoznala pred kratkim, nato pa je sledil še večji šok, saj je njen fant šel na kolena in jo zaročil.

Ko je zbrala misli, pa je povedala, da se ji zdi vse skupaj preveč hitro, a mu bo dala priložnost, da se bolje spoznala. S tem pa presenečenj ni bilo konec, saj so Bredo s svojim obiskom presenetili tudi njeni domači. Zaradi vsega, kar se je Bredi zgodilo, je bila nadvse ganjena. Tudi vajenci so bili zanjo veseli in ji srečo iz srca privoščijo. Breda je danes doživela kar nekaj lepih presenečenj in celo rekla, da je bil to eden najlepših dni v njenem življenju. Bila je brez besed, kasneje pa je priznala, da se ji vse skupaj zdi nekoliko prehitro, saj Simona ne pozna dovolj dobro.

Planet TV
Breda je doživela kar nekaj lepih presenečenj in celo rekla, da je bil to eden najlepših dni v njenem življenju.

Vseeno pa mu želi dati priložnost, da se še bolje spoznata. Breda vseeno ostaja previdna, saj je v življenju doživela že kar nekaj grenkih izkušenj, zato je ob moških, ki hočejo vstopiti v njeno življenje, zelo previdna.