Igranje s čustvi

Nasvet obupani Almi: Pazi se Jasmina

R.T.
16. 5. 2016, 18.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ljubezenska zgodba med Jasminom in Almo je na majavih nogah.

Voyo
Alma je obupana.

Vsi stanovalci v hiši Big Brother so že opazili, kako ima Jasmin 'na vrvici' Almo. Če bo preveč pozornosti namenila drugim (moškim), bo noro ljubosumen, če pa bo vso pozornost usmerila nanj, se bo počutil ogroženega in si želel svobode. Z izbranimi besedami pa prav elegantno doseže vse, kar si v danem trenutku zamisli.

Alma je vse bolj obupana in ne ve več, kaj storiti, da bi od Jasmina dobila želeno pozornost. Tudi Jasminova dobra prijatelja Alen in Erik opažata velike spremembe pri Jasminu in ne podpirata njegovega nenavadnega odnosa do Alme.

Alen je v pogovoru s Polono dejal, da je bil Jasmin v družini Cerić kot zrel 30-letnik, zdaj pa je 20-letnik. "Zelo je padel nazaj", je ugotovil. "Tudi sam je Jasmin rekel, da ga Alma 'vleče nazaj'. Ampak Alma ni njegov problem, on je v hišo prinesel stvari iz preteklosti in zdaj iz sedanjosti. In je padel," je razglabljal Alen in dodal, da ima Jasmina rad kot, da bi mu bol brat, ter da ima srce na pravem mestu, ne more pa reči, da je Alma tista, ki ga vleče nazaj. "Vedel je, kakšna je ona, ona se ne bo spremenila. Vedel je, v kaj se spušča," je prepričan Alen.

Voyo
Jasmin jo z lahkoto obrača z besedami.

Alma pri sebi išče napake

Alma je Jasmina glede njunega odnosa spet postavila pred zid, saj si želi, da bi jo jemal bolj resno. "Kaj misliš, da delam narobe, če ti delaš napako?" ga je skrivnostno spraševala. "Misliš, da bova skupaj za vedno?", je bil v dvomih Jasmin. "Misliš, da če se jaz ohladim, da bom s tabo tako dolgo, da se tudi ti ohladiš, samo za to, da ne boš razočarana?" jo je spraševal Jasmin.  Alma je odvrnila, da tako dolgi ne bo čakala in dodala: "Če tako misliš, kaj potem delaš z mano?" Jasmin ji je odgovoril, da mu je z njo prijetno večino časa, če pa se bosta še veliko kregala, pa ne more nič obljubiti. Nato pa jo je želel še prepričati, da se največkrat kregata po njeni krivdi.

Jasno opozorilo Almi: Pazi na njegove besede

Zmedena Alma se je po pomoč zatekla tudi k Eriku. Ki je bil do Jasmina zelo kritičen: "Imam ga rad kot brata, ampak malce preveč se igra. Dober je z besedami." Almi je svetoval, naj se ne preda povsem Jasminu. "Če se tu notri kregata, ne vem, kako bo zunaj," jo je še opozoril. Alma je jezna, ker Jasmin en ceni njene predanosti in ji je zaradi tega hudo. 

Erik pa je jasno opozoril Almo: "Pazi, na njegove besede. In naj se že odloči, ali je ali ni, ne pa nekaj na pol." "Kaj nekaj 'zajebavaš' v glavo," je bil do prijatelja kritičen Erik.