POTRTOST

Obljublja, da bo maščeval Tinin odhod!

bp
16. 5. 2016, 07.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Dvorec je morala zapustiti Tina, zato je bilo tudi tokratno branje spominske knjige zelo čustveno. Predvsem Adis svojih solz ni mogel kontrolirati, obljublja pa, da se bo maščeval tistim, ki so jo izločili.

Planet TV
Tina je ob odhodu največ besed pričakovano namenila Adisu, ki mu je tudi zaželela, da postane zmagovalec.

Kot vsak teden so se tudi tokrat vajenci zbrali v jedilnici, da bi prebrali misli, ki jih je v spominsko knjigo zapisala izpadla tekmovalka Tina. Vsakemu od vajencev je namenila nekaj besed, največ pa pričakovano Adisu, ki mu je tudi zaželela, da postane zmagovalec. Tudi svoje goldinarje je zapustila njemu in zraven zapisala, da si jih prav on edini sploh zasluži. To je nekoliko zmotilo Milana, ki meni, da Tina živi v veliki zmoti.

Planet TV
Zlomljeni Adis obljublja, da bo Tinin odhod domov maščeval.

Strti Adis je v joku povedal, da bi takoj vse goldinarje zamenjal za to, da bi se Tina vrnila na dvorec.

Na drugi strani pa je strti Adis v joku povedal, da bi takoj vse goldinarje zamenjal za to, da bi se Tina vrnila na dvorec. Poleg Tininega odhoda domov se je izkazalo, da so nekateri vajenci dogovore sklepali s figo v žepu. Adis in Sara zato obljubljata, da bosta njen odhod domov maščevala. Prvi bo na vrsti Gvido, s katerim se želi Adis že v naslednjem forumu spopasti. Tudi Sara obljublja, da bo naredila vse, da Gvida in Emanuelo izloči iz igre in tako maščuje Tino. Sari pa je Tinin odhod domov tudi odprl oči, saj je spoznala, da ne smeš nikomur zaupati, zato bo zavezništvo odslej vzdrževala le še z Adisom, saj imata zadaj skupni cilj.