Seks brez zaščite

Je Tanja iz šova Bitka parov res noseča?

Mojca Vakselj
15. 5. 2016, 12.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kot peta sta izpadla Ljubljančana Tanja Urankar in Aleš Hren, ki sta dolgo veljala za favorita. A poslovila sta se v slogu! Aleš je namreč Tanjo zaprosil za roko, ona pa mu je zaupala, da jo je strah, da je v oddaji zanosila.

Tanja in Aleš sta veljala za favorita, a sta se morala kot peta posloviti od tekmovanja.

Že od začetka so vaju vsi opisovali kot par, ki se ga je treba »bati«, saj sta bila očitno fizično zelo dobro pripravljena. Je razočaranje ob tem, da sta izpadla pred koncem oddaje, veliko?
Razočaranja z najine strani ni bilo, saj sva si na tej točki oba zaželela oditi domov. Res je, da je Tanja bolj tekmovalna in si je želela priti do finala, vendar po vsem spoznavanju parov in odnosov, ki smo jih vzpostavili tekom oddaje, sva bolj iskreno privoščila zmago drugemu paru, zato je bil to čisto pravi trenutek, da se posloviva.

Tanja in Aleš sta oddajo zapustila zaročena in v dvomih, ali bosta res dobila dojenčka.

So se vajina pričakovanja, ki sta jih morda imela ob prijavi na oddajo, izpolnila? Kako bi opisala samo izkušnjo?
Najina pričakovanja do oddaje so se izpolnila v popolnosti. In to so bila: preveriti najino zvezo, narediti reklamo za akrojogo ter spoznati nove ljudi in doživeti nepozabne dogodivščine. To je bil za naju najtežji, a hkrati eden izmed najlepših mesecev najinega življenja. Najtežji zato, ker nama niso verjeli, da najin glavni cilj ni bila glavna nagrada, ampak zgoraj našteti cilji, in zaradi tega sva čutila ogromen dodatni pritisk s strani produkcijske ekipe, ki ga nisva pričakovala. Najlepši pa zato, ker sva notri spoznala čudovite ljudi, doživela nepozabne dogodivščine in se med seboj še bolje spoznala in povezala.

Kateri od preostalih parov ima po vajinem mnenju največ možnosti za zmago? In kateremu bi jo najbolj privoščila?
Po najinem mnenju imata največ možnosti za zmago Aleš in Nika. Najbolj iskreno in iz srca pa bi zmago privoščila Tihomirju in Bojani.

Večina parov pravi, da se zaradi izzivov zdaj poznajo še bolje, bi zase lahko trdila enako?
Zagotovo se zdaj poznava še bolje, saj sva pri določenih nalogah videla, kako sodelujeva in kako skupaj delujeva pod ogromnim pritiskom.

Tanja, ne le da sta se zaročila, ti si vmes mislila tudi, da si noseča. Kaj ti je rojilo po glavi v tistih trenutkih?
Razmišljala sem, da bi bilo po eni strani zanimivo, da bi otroka naredila v oddaji, na ta račun. (smeh)

Že načrtujeta poroko?
Poroke še ne načrtujeva.