PRESENEČENJE

Dvorec zapušča Tina

bp
14. 5. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pred obračuni v forumu je marsikdo pričakoval, da se bosta morali za svoj obstanek v igri boriti Sara ali Breda.

Planet TV
Odkar so na posestvu zavladala nova pravila, je na dvorcu opaziti veliko več taktiziranja kot kadarkoli prej. Nihče več nikomur ne zaupa.

V ozadju so sicer potekali nekateri dogovori, da bi se lahko na turnirju znašla tudi Tina, a je za kaj takega primanjkovalo glasov, saj so se vajenci razdelili v dva klana, in če bi se vsi vajenci držali dogovorov, ta scenarij ne bi bil možen. Zgodilo pa se je ravno to.

Tina se je na turnirju pridružila Adisu in Nikiju, a je bila na koncu najšibkejša v forumu in je zato odšla domov.

Gvido je po nekaj dneh slabe vesti sklenil, da bo igral sam svojo igro in ne bo upošteval klanov. Da bi to dokazal, je glasoval za Tino, s katero je nekaj dni prej sklenil zavezništvo. Svoje je dodala še Emanuela, ki ni glasovala v skladu z dogovorom, ki so ga sklenili z Adisom, Tino, Gvidom in Saro. Tina se je na turnirju tako pridružila Adisu in Nikiju. Prvo preizkušnjo je dobil Niki in si zagotovil obstanek. V dodatnem obračunu, kjer je bilo napeto vse do konca, pa se je sreča bolj nasmehnila Adisu, ki je tako iz igre izločil svojo največjo zaveznico. Ob slovesu od nje je celo potožil nekaj solza in pozneje obljubil, da se bo maščeval tistim, ki so izdali njegovo zaupanje.

Zanimivo pa je, da je Gvido napovedal Tinin odhod. Vajenci imajo namreč vsak teden nalogo, da za izpadlega tekmovalca izdelajo manjše darilo. To je doslej vedno delala Tina in tudi tokrat se je ob pomoči Gvida lotila tega opravila. Za darilo sta izbrala kar navadno vrv, ki naj bi nakazovala, da je za izpadlega igra končana. Gvido je namreč povedal, da se boji, da Tina tokrat izdeluje zase.