Zabava

10 evrov za zaročni prstan

mv
13. 5. 2016, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Resničnostni šov Bitka parov drvi proti velikemu finalu, iz katerega bo zmagovalec odnesel zajeten kupček denarja, ki pa z vsako zmago še vedno raste.

Pop Tv
Kateri od moških tekmovalcev je šel na kolena in svoji dragi nataknil zaročni prstan?

Pari imajo na svojih računih že več kot 40 tisoč evrov, a jih čakajo še tri oddaje. V prejšnji oddaji so se že malce bolj opogumili in stavili večje vsote denarja; vsi so stavili več kot 4000 evrov. Razen Aleša in Tanje, ki naloge nista uspešno opravila, so zneske vsi podvojili, onadva pa sta se z 800 evri, ki sta jih sicer na koncu z uspešno opravljeno Aleševo nalogo podvojila, znašla na repu lestvice in sta zato tudi nominirana. 

Oddaja bo nocoj postregla z odhodom enega para in ganljivo zaroko enega od parov.

Solze ob slovesu in zaroki

V današnji oddaji se bo en par poslovil, a bolj kot slovo bo gledalcem in tekmovalcem solze v oči priklicala romantična poteza enega od tekmovalcev, ki se je odločil, da bo svojo drago zaročil kar pred televizijskimi kamerami. Na Pop TV nam še niso želeli razkriti, kdo je pokleknil, zato pa nam je svoj pogled na zaroko, ki je tudi njemu malce orosila oči, zaupal voditelj Klemen Bučan. »Ko smo izvedeli, da želi tekmovalec zaprositi svojo drago, smo bili kar malo presenečeni; očitno tudi on tega ni načrtoval, saj bi sicer s seboj imel prstan. Ker ga ni imel, sva z maskerko Laro prosti popoldan izkoristila za obisk mesta, kjer sva 'sponzorirala' zaroko in kupovala prstan,« je v smehu pojasnil simpatični voditelj in nam zaupal tudi, da je bilo hecno, ko je Lara pomerjala prstane, on pa je vse skupaj komentiral, saj so prodajalci verjetno mislili, da je on tisti, ki bo zaročil svojo drago s poceni prstanom. »Verjetno so si mislili, kako škrt sem, saj je bil proračun za prstan deset evrov. Čeprav je bil tudi zame trenutek zelo čustven, nisem jokal tako kot večina, tudi za kamerami, sem pa vseeno malo začutil v želodcu ta trenutek, ki je bil lep,« je priznal Klemen.

Kateri par se je zaročil?

Čeprav na Pop TV niso želeli razkriti, kateri moški je pokleknil, sumimo, da gre za Tanjinega Aleša, saj je v napovedi za naslednjo oddajo na samih nominacijah vstal in Tanjo prijel za roko. Poleg tega je v istem videu Tanja priznala, da seksata brez zaščite, tako da je velika verjetnost, da je noseča. Očitno nas nocoj res čaka napeta oddaja, polna čustvenih preobratov!