Teden v šovu

Prvi seks: Gvido in Milan razkrila, kje in kdaj!

B.P.
13. 5. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Planet TV
Milan je bil od začetka nekoliko zadržan

Teden v šovu Bilo je nekoč je tokrat predvsem v znamenju pogovorov o taktikah, toda sinoči so se vajenci nekoliko sprostili in se pogovorili tudi o zabavnejših temah. Gvido je moško debato začel tako, da je Milana okrcal, da neprestano govori samo o delu, žensk pa niti omeni ne.

Gvidu in Nikiju se zdi, da je moral biti Milan, ko je bil mlad, kar precej živahen in aktiven pri ženskah, predvsem zato, ker je veliko potoval po svetu.

Nato ga je Niki kar direktno izzval, naj pove, kje in kdaj je doživel prvi seks. Milan je bil od začetka nekoliko zadržan, pozneje pa je le povedal, da se mu je to zgodilo v Ljubljani. Gvidu in Nikiju se zdi, da je moral biti Milan, ko je bil mlad, kar precej živahen in aktiven pri ženskah, predvsem zato, ker je veliko potoval po svetu. Tudi Milan je nato izzval Gvida, naj pove, kdaj in kje je doživel prvo bližnje srečanje z žensko. Gvido ni imel nobenih zadržkov in je povedal, da se je to zgodilo nekaj pred njegovim devetnajstim letom, in sicer v avtomobilu staršev. Pohvalil pa se je tudi, da je pri tem opravilu zelo vzdržljiv. Gvido je na koncu še dejal, da je vesel, da so fantje končno načeli bolj sproščujoče teme, saj se zadnjih nekaj dni pogovarjajo zgolj o taktikah.

Planet TV
Gvido je priznal, da je nedolžnost izgubil nekaj pred devetnajstim letom.