NOČNA INTERVENCIJA

Iz hiše BB policija odpeljala vsiljivca

R.T.
10. 5. 2016, 16.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Moški menda ni povezan s stanovalci hiše.

Mediaspeed
Fotografija je simbolična.

Ponoči je v zagrajeno in varovano hišo Big Brother v ljubljanskih Vevčah prišla policija, poročajo mediji. Kot se je izkazalo, je šlo za vlom.

Katja Klavora, tiskovna predstavnica POP TV, nam je odgovorila, da je ponoči, okoli 2.30 ure, moški poskušal vlomiti v hišo Big Brother, a je bil na vrtu zaustavljen. Dejanje so namreč zaznale varnostne kamere, na kar se je takoj odzval varnostnik in nepridiprava ob vstopu na dvorišče hiše Big Brother pridržal. Na kraj je prišla tudi policija, ki je nepovabljenega gosta popisala in z njim opravila razgovor. "Tekmovalci so bili ves čas na varnem v hiši in jih dogodek nikakor ni vznemiril. Po do zdaj zbranih informacijah moški ni povezan s stanovalci hiše Big Brother."

Ob tem iz POP TV sporočajo, da so tekmovalci v času incidenta že spali. Produkcijska ekipa šova še sporoča, da bodo proti moškemu ukrepali po črki zakona in zoper njega vložili kazensko ovadbo.

Številna ugibanja o obiskovalcu

Med komentatorji dogodka se je znašla tudi bivša tekmovalka Tamara. Na facebooku je v šali zapisala, da je najprej pomislila, da je izpadli tekmovalec Marko hotel obiskati ljubezen iz hiše, Mirelo. In ni bila edina, ki je pomislila na Marka ...

Drugim se je zdala sumljiva kar Tamara, češ, da ni 'koga poslala' do Erika, ki jo je, kot je sama pred časom dejala, ponižal pred Slovenijo. 

Še nekaj komentarjev z družabnih omrežij: 

"Verjetno je hotel samo na kavico priti.. ;))"

"Bil je zdravnik, ki je prišel pomagati tem pacientom, ker ni mogel več gledati, kako se mučijo..."

"Eni bi ven zbežali, drugi notri želijo. Zmešan svet."