NOV PROJEKT

Pia je priznala, da se je zlomila

mv
10. 5. 2016, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zmagovalka lanske sezone Big Brotherja Pia Filipič se vrača s čisto pravo knjigo, v kateri je opisala svojo zanimivo življenjsko zgodbo.

Facebook

Pia Filipič, ki je lani zmagala v Big Brotherju in se ji je življenje čez noč postavilo na glavo, je napisala knjigo, v kateri opisuje svojo zgodbo.

facebook
Pio je slava drago stala.

Knjiga nosi naslov Cena mojih sanj in je že na prodaj, v njej pa je Pia, ki se je rodila kot Elvis, izlila svojo dušo in srce. "Po zmagi v oddaji Big Brother se mi je življenje obrnilo na glavo. Iz navadnega dekleta sem se prelevila v najbolj prepoznavno in oblegano osebnost v Sloveniji, poleg tega sem mislila, da si bom z nagrado končno uresničila svojo življenjsko željo, to je spremeniti spol. Denar mi ni nikoli veliko pomenil, prav tako sem bila večino življenja navajena preprosto živeti. To se je vse spremenilo, ko sem vstopila na slovensko estrado in postala bogatejša za 50 tisoč evrov. Mislila sem, da bom zdržala pritisk medijev in ljudi, vendar sem se na poti do uresničevanja svojih sanj večkrat zlomila. Spoznala sem ogromno novih prijateljev, od katerih so bile le redki pravi, denar me je začel spreminjati in pripravil do dejanj, za katere si nisem mislila, da sem jih zmožna, in spoznala sem njega, Gospoda Problema, ki mi je življenje še bolj zapletel," je razložila Pia, ki bo v knjigi opisala tudi svoje življenje pred vselitvijo v hišo velikega brata. 

facebook
Svojo zgodbo je zlila v knjigo.

Denar jo je zmedel 

"V glavi sem imela mešane občutke. Na eni strani sem se počutila še vedno kot stara jaz, kot brezposelno dekle, ki kupuje poceni oblačila in se samo liči, na drugi strani pa sem se začela čutiti vplivnejšo in menila, da si zaslužim več kot ostali," opisuje svojo izkušnjo ob tem, ko je prejela nagrado in se ji je življenje obrnilo na glavo. Pia želi svojo zgodbo predstaviti čim več ljudem, saj se je iz izkušnje veliko naučila in na neki način tudi dokončno odrasla.

Facebook