V novem obdobju se bodo vsi vajenci morali spopasti z mojstrovo nalogo in le najboljši si bo priboril nedotakljivost. Hkrati pa bo izbral prvega udeleženca turnirja. Vajenci se zavedajo, da je Milan kar naenkrat postal zelo močen igralec na dvorcu, saj obvlada veliko različnih obrti.

Adis Ajkić, tekmovalec BJN "David bo izkoristil svojo spretnost lezenja ljudem v šupak!"

Prav to je razlog, da David vse več časa preživi ob njem, saj hoče vplivati na Milana, da ga ne bi poslal v forum. Davidovo obnašanje pa gre v nos Gvidu in Adisu, ki sta mu očitala, da je povsem spremenil svojo igro in pozabil na zavezništvo z Adisom. Dejal naj bi mu celo, da je prepričan, da bo on postal zmagovalec šova. Gvido in Adis pa sta v teh besedah našla podobnost z Mirovim razmišljanjem, dokler ga ni dočakala bridka usoda.

Gvido ponujal svojo "klobaso

Na tokratni semenj sta se odpravila Sara in Gvido. Gvido je v zameno za nekaj klobas dal zelo zanimivo ponudbo, ki je presenetila celo branjevko. Da bi branjevko nekoliko omehčal, je na dan privlekel dobro poznanega "modrijana", ki ga je Bredi izdelal Milan. Branjevka je to vedela in ponudbo zavrnila, saj pravi, da prisega samo na pravega. Nekoliko nepričakovano je Gvido pristal tudi na to, a se je branjevka temu le smejala.