Zabava

Imamo v hiši Velikega brata skrivni par?

mv
7. 5. 2016, 10.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Čeprav sta ob prihodu v hišo dala jasno vedeti, da ju ne povezuje prav nič, so stanovalci v dvomih. Vse več jih meni, da ju druži več kot le prijateljstvo. Imajo prav?

Voyo
Anže in Polona zanikata, da sta v resnici par.

Anže in Polona sta se odločila, da govoricam naredita konec. »Meni gre prav na živce, da so se tako spravili na naju in nama dopovedujejo, da sva par,« je potožil Anže. Polona ga je potolažila, naj se ne obremenjuje s tem, da ju pač ne poznajo in ugibajo ter so radovedni. Potem se jima je pridružil Simon in se jima opravičil za zasliševanje, rdečelasa kozmetičarka pa mu je diplomatsko odgovorila: »Saj ni panike. Stvar je le v tem, da sem jaz od zunaj navajena, da ko me ljudje nekaj vprašajo enkrat in jim odgovorim, mi verjamejo. Tukaj pa vsi dvomite o vsem.«

Anže in Polona torej nista skrivni parček, glede na ves čas, ki ga preživita skupaj, pa ni dvakrat za reči, da se med njima v prihodnjih tednih ne razvije kaj več. Ne bi bilo prvič, da bi se tekmovalci zbližali le zaradi intenzivne skupne izkušnje, kar bivanje v hiši Big Brother nedvomno je.