OČITKI

Mirela se izpove: Ko pridem ven, bom ...

R. T.
2. 5. 2016, 10.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

"Nisem nemoralen človek v zunanjem svetu. Nikoli nisem bila," je sostanovalki zaupala Mirela.

voyo
Mirela se zaveda, da bo zunaj hiše ostala sama, brez družine.

Mirela Lapanović je nedvomno ena od bolj izpostavljenih tekmovalk resničnostnega šova Big Brother. Nad mamo dveh otrok se namreč del gledalcev šova zgraža in jo obsoja, češ, da je njeno obnašanje v hiši neprimerno.

Poloni družina pomeni vse, govorili bosta o kozmetiki

Mirela je ena od nominirank v tem tednu in zanimalo jo je, zakaj jo je nova stanovalka v hiši, Polona, nominirala. "Nisem tu, da sodim in da te spreminjam, je pa res, da so mi ene vrednote zares pomembne in to je družina. Obsojam določena dejanja, ki si jih naredila in preko tega ne morem. Povem ti, da mi je družina vse. Vem, kako bi mi bilo kot otroku, če bi bila moja mama v resničnostnem šovu. Si naredila določena dejanja, ki bi me prizadela," ji je odgovorila Polona.

Mirela ji je povedala, da ji moralizirati ni potrebno, saj je tudi ne bi poslušala, ker da je njeno obnašanje njena stvar. Polona ji je zagotovila, da jo ne obsoja, ne želi moralizirati in o teh zadevah ne želi govoriti. Da pa z veseljem z njo govori o kozmetiki.

"Šov je iz mene potegnil vse tisto, kar se mi zunaj ni dogajalo"

Mirela se ji je nato izpovedala. Dejala je, da je v hiši takšna, kot je, in da stoji tudi za napakami. "Človek sem, grešim in delam napake. Zavedam se, da je šov iz mene potegnil vse tisto, kar se mi zunaj ni dogajalo. Verjemi. Vse situacije so se mi zgodile na očeh vse Slovenije in že s tem je dovolj težko živeti. Ker moram oprostiti sama sebi. Nihče iz hiše in nihče v Sloveniji ni hodil v mojih čevljih. Tudi teh 60 dni ne. Najlažje je gledati človeka, ki ga ne poznaš, in si misliš, 'aha, ta je nemoralen' " ji je odgovorila Mirela.

Pravi, da ni bila nemoralna

"Nisem nemoralen človek v zunanjem svetu. Nikoli nisem bila. Moji otroci so za mene sveti. Živela sem zanje, zaradi njih sem se marsičemu odpovedala," je nadaljevala Mirela in dodala, da ko je imela najtežje trenutke, jima je bila vedno na voljo. 

"Zdaj je moja skrb, da ko pridem ven, uredim stvari doma. Tu sem marsikaj naredila, tega se zavedam. Ampak ta šov - kot si prišel notri oblečen - te sleče," je zaključila Mirela.