Big Brother

Marko razkril resnico o Mireli

mv
28. 4. 2016, 20.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Voditeljica Manja, ki se je po bolezni vrnila pred kamere, je v Big Brother klubu gostila Marka Jovanoviča, ki je iz hiše izpadel v soboto. Zaupal ji je, kako je sprejel resnico o Mireli, ki jo je izvedel šele zunaj hiše.

Voyo
Je strastno razmerje zaradi laži že pozabljeno?

Dvajsetletni Primorec je sicer na prostosti vidno zadovoljen, vsaj tako je bilo videti med obiskom pri Manji. "Imam se perfektno, postalo je delovno," je razkril svoje prve vtise, v nadaljevanju pa je voditeljici zaupal tudi resnico o Mireli, s katero se je soočil zunaj hiše. Glede na vroče in strastno razmerje z Mirelo je Manjo zanimalo predvsem, kako na njun odnos gleda z distance. "Imam mešane občutke, slišal sem marsikaj o njej, a rad bi razčistil z njo na samem, brez kamer," je dejal rahlo razočaran. "Prizadelo me je, verjel sem ji, da je samska, slišal sem veliko, res nisem vedel ... Rekla je, da je imela turbulentno zvezo. Ko pride ven, se bom z njo pomenil," je dodal. Razkril je tudi, da so prijatelji mešanih mnenj o njunem razmerju. "Eni so za, drugi proti, a jaz razmišljam s svojo glavo." 

Pro Plus
Marko je Manji zaupal, da je razočaran nad tem, da mu je Mirela lagala.

Mireli nima kaj povedati

Marko je sicer tudi prvi izpadli stanovalec, ki se ni želel oglasiti v hišo in pozdraviti preteklih sostanovalcev. "Težko bi mi bilo gledati ljudi, s katerimi se ne razumem. Imam mešane občutke, Mireli nimam kaj povedati," je zaključil in dejal, da ne bi mogel igrati nasmeha, kar pa bi ona zagotovo takoj opazila.