Zlovešča Breda

Breda udrihala čez Emanuelo in jo spravila v jok

P.B.
28. 4. 2016, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Emanuela je hotela z Bredo razčistiti nekaj stvari v zvezi s skalnjakom, končalo pa se je z Emanuelinim jokom. Spor med Emanuelo in Bredo se tudi pozneje ni polegel, saj Breda ni prenehala s svojimi spletkami.

planet tv
Breda je Emanueli povedala, da z njo ne želi imeti nikakršnih odnosov, saj ji je zdaj dokazala, kakšen človek je.

Dekleta iz rdeče skupine so na videz lepo sodelovala pri gradnji skalnjaka. Vseeno pa je Emanuelo motilo, da Breda neprestano poudarja, da je bila zamisel njena, in je zato videti, kot da s Saro nista prispevali nič. Emanuela se je tako odločila, da se z Bredo na to temo pogovori, čeprav se je že vnaprej bala posledic.

In ni se zmotila. Breda se o tem namreč ni želela pogovarjati in dejala, da se s takšnimi problemi ne bo ukvarjala. Emanueli je tudi povedala, da z njo ne želi imeti nikakršnih odnosov, saj ji je zdaj dokazala, kakšen človek je. Te besede so Emanuelo močno prizadele in v solzah je povedala, da ni zahrbtna, kot pravi Breda. Če bi bila zahrbtna, bi o tej temi govorila z drugimi, in ne z Bredo na štiri oči. Spor med Emanuelo in Bredo se še vedno ni polegel.

O dogodku je Breda kmalu zatem poročala Gvidu, ki je Bredo podprl. Tudi sam namreč o omenjeni dvojici nima najboljšega mnenja. Predvsem Sara mu pije kri, saj je še pred dnevi tarnala, da hoče domov, ko pa je dobila psa, je ploščo popolnoma obrnila.