Bilo je nekoč

Na posestvo se je vrnil Milan

B. P.
26. 4. 2016, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pred vrati dvorca je vajence čakal velik zaboj z neznano vsebino. Tekmovalci so kmalu začeli ugibati, kaj jim je župan poslal tokrat. V skrinji se je skrival že izpadli tekmovalec Milan, katerega vrnitve so bili nekateri vajenci veseli, drugi pa so bili razočarani.

Planet TV
V skrinji se je skrival izpadli tekmovalec Milan.

Župan je dal pred dvorec dostaviti velik lesen zaboj, v katerem se je skrivalo presenečenje. Potrebno je bilo je kar nekaj vajencev, da so zaboj lahko prenesli na dvorišče.

Planet TV
V šoku so ugotovili, da se je na posestvo vrnil Milan. Nekateri so se ga zelo razveselili, drugim pa je šlo to v nos.

Preden so zaboj odprli, pa so prebrali županovo pismo, ki je bilo priloženo. Župan je zapisal le, da jim pošilja zaboj pomoči, ki jim bo prišla še kako prav. Gvido je, preden so zaboj odprli, upal le, da ni spet kakšen nov vajenec, še slabši scenarij zanj pa bi bil, če bi jim župan še tretjič na posestvo pripeljal Blaža. Ko se je skrinja odprla, so vajenci najprej mislili, da je prazna, potem pa so pod senom vendarle zagledali človeka. V šoku so ugotovili, da se je na posestvo vrnil Milan. Nekateri so se ga zelo razveselili, drugim pa je šlo to v nos. Predvsem Gvido bi Milana najraje zaprl nazaj v zaboj in ga poslal tja, od koder je prišel. Ostali vajenci so prepričani, da bo Milan, čeprav ga nekateri ne prenesejo, velika pridobitev, kar se tiče dela. Tudi Milan je poudaril, da bo po vrnitvi na dvorec poskušal ubrati drugo taktiko. Ali bo nova taktika bolj uspešna, izveste v oddaji Bilo je nekoč.

Planet TV
Župan je dal pred dvorec dostaviti velik lesen zaboj, v katerem se je skrivalo presenečenje.