Bilo je nekoč

Emanuela pogreša Denisa

B. P.
25. 4. 2016, 11.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po odhodu trojice v sestavi Denis, Faki in Jasna je na dvorcu zazevala praznina. Nekateri so veseli, drugi pa vse tri zvezdnike kar malce pogrešajo. Še najbolj je razočarana Emanuela, ki se je zagledala v Denisa.

Planet TV
Emanuela naj bi se v Denisa celo nekoliko zaljubila; priznala je, da ga malce pogreša.

Minuli teden na dvorcu so vsekakor popestrili prav posebni gostje. Najprej sta vajencem na pomoč pri tedenskih nalogah priskočila Denis in Faki, ki sta se s svojim delom zelo izkazala. Tudi vajenci so potrdili, da brez njune pomoči paviljon na dvorišču ne bi stal. Nato je vzdušje na dvorcu popestril še prihod Jasne. Predvsem moški del vajencev je bil nad njo navdušen. Čeprav je večina vajencev zatrjevala, da so veseli, da so se gostov končno znebili, sta Emanuela in Breda zjutraj ugotavljali, da imata po njihovem odhodu občutek, da nekaj manjka.

Bredo je zanimalo, ali se je Emanuela v Denisa celo nekoliko zaljubila. Ta je odločno povedala, da ne, a opaziti je bilo, da ni ravno tako. Pozneje je le priznala, da ga vseeno malce pogreša. Kot je že v navadi, vajenci, preden zapustijo dvorec, v spominsko knjigo napišejo nekaj misli, ki jih namenijo preostalim. Tokrat ni bilo nič drugače; tudi Denis in Faki sta v spominski knjigi strnila svoje vtise. Denis je ob odhodu v spominsko knjigo največ črnila prelil za Gvida in Emanuelo. Medtem ko je Gvida nekoliko okrcal, pa je o Emanueli zapisal samo lepe besede. Na koncu je nagajivo dodal, da ga je najbolj navdušila prav prvo noč. Emanuela je ob tem vidno zardela, potem pa povedala, da je, kar se je prvo noč zgodilo med njima, samo njun problem in se drugih ne tiče.