Bilo je nekoč

Emanuela obžaluje seks z Denisom!

B. P.
22. 4. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Emanuela je priznala, da ji je malo žal, da je prvo noč skočila med rjuhe z Denisom, saj se zaveda, da bo to prišlo v javnost in da se bo o tem precej govorilo. A po toči zvoniti je prepozno …

Planet TV
Čeprav jo skrbi, kaj se bo govorilo, svojega dejanja ne obžaluje, ker meni, da je normalno, da dekle podleže čarom nogometaša s tetovažami.

Emanuela se je takoj po prihodu Denisa na posestvo zagrela zanj. Tudi Denis ni ostal ravnodušen in že prvo noč na dvorcu preživel v njeni družbi.

Planet TV
Denis ni ostal ravnodušen in je že prvo noč na dvorcu preživel v družbi Emanuele.

Čeprav sta golobčka sprva zanikala, da bi se pod odejo karkoli dogajalo, pa je Emanuela kasneje to večkrat nehote priznala. Najprej sta oba zanikala, da se je prvo noč sploh kaj zgodilo, potem pa je Faki jasno in glasno povedal, da je šlo za seks. Sam se sicer s tem ne obremenjuje, saj zanj to ni nič takega. Emanuela se je po Fakijevi provokaciji na to temo sicer delala, da ne ve, za kaj  gre, in še naprej zatrjevala, da je spet šlo samo za pogovor z Denisom. Tudi malo kasneje je še enkrat zatrdila, da se ni zgodilo nič. Po tem pa, ko je končno priznala, da je šlo za posteljne užitke, je povedala, da ima o vsem tem mešane občutke, saj jo skrbi, da bo vse skupaj prišlo v javnost in da se bo o tem veliko govorilo. Po drugi strani pa svojega dejanja ne obžaluje, ker meni, da je normalno, da dekle podleže čarom nogometaša s tetovažami. Tudi Jasna meni, da je zdaj nekoliko prepozno za obžalovanje. Žal ji je le, ker je Emanuela to storila ravno z Denisom.

Planet TV
Emanuela je priznala, da ima o vsem tem mešane občutke.