Zabava

Emanuela in Denis spet med rjuhami

M. V.
21. 4. 2016, 11.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Čeprav se golobčka še vedno sprenevedata, pa je Faki potrdil, da sta se Emanuela in Denis spet prepustila strastem, obenem pa priznal, da je njega v posteljo vabila Sara.

Planet Tv
Faki je Sarino povabilo zaupal Bredi, ona pa Emanueli.

Faki je povedal, da sta Emanuela in Denis ponovila vajo iz prve Denisove noči na dvorcu. Čeprav sta oba zanikala, da se je prvo noč sploh kaj zgodilo, pa je Faki jasno in glasno povedal, da je šlo za seks. On se sicer s tem ne obremenjuje, saj zanj to ni nič takega. Emanuela se je po Fakijevi provokaciji na to temo sicer delala, da ne ve, za kaj gre, in še naprej zatrjevala, da je spet šlo samo za pogovor z Denisom. Tudi nekoliko pozneje je še enkrat zatrdila, da se ni nič zgodilo.

Sara vabila Fakija v posteljo

To pa ni bilo edino nočno dogajanje v dvorcu. Breda je Emanueli namreč povedala, kaj se je zgodilo Fakiju. Sara naj bi ga vabila v svojo posteljo. To naj bi ji zaupal kar Faki, ki je povabilo seveda zavrnil, to pa naj bi bil razlog, da je bila Sara slabe volje in se je ves dan prepirala s sotekmovalci. Tudi Emanuela je opazila, da se je do nje nekoliko drugače vedla. Meni, da je razlog v tem, ker se je Emanuela v nasprotju z njo dobro ujela z vsemi fanti na posestvu. Saro drug za drugim zavračajo, kar je nekoliko prizadelo njen ego. Je pa Emanuela poudarila, da takšnega Sarinega vedenja ne bo dolgo trpela.