Domači šov

Bilo je nekoč: Gvido vse naredi napol, pusti in gre

M. V.
20. 4. 2016, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Denis se je tokrat obregnil ob Gvida in njegovo delo. Na njegovo pobudo sta se nad Gvidom znesli še Patricija in Tina. Je bil njihov odziv vseeno malce pretiran?

Planet TV
Gvido menda vse naredi le napol.

Denis in Faki sta v šov vstopila, da bi vajencem pomagala pri izpolnjevanju tedenskih nalog. Denis je nato kar prevzel vlogo vodje svoje ekipe in vajenci sledijo njegovim navodilom. Menijo namreč, da ima pri tovrstnem delu največ izkušenj. Denis jim razporeja naloge, opaža pa, da predvsem Gvido naredi vse napol. Ko je to omenil Patriciji, je ta hitro skočila pokonci in zahtevala od Gvida, da svoje delo dokonča. Tudi Tina je Gvidu povedala svoje in ta se je počutil kar nekoliko napadenega.

Gvido je priznal, da je naredil napako, a meni, da so njegovi sotekmovalci z Denisom na čelu nekoliko pretiravali pri svoji reakciji. Vsem gre predvsem za to, da nalogo opravijo uspešno, a tekmovalnost s prihodom svetovalcev narašča. Vseeno so tekmovalci hvaležni Denisu in Fakiju, da jim svetujeta, saj imata nedvomno več izkušenj z življenjem z le osnovnimi potrebščinami kot oni.

Planet Tv
Med delom z orodjem si je pridelal globoko rano na prstu.

Spet se je poškodoval

Sicer je za Gvida znano, da ni najbolj spreten pri delu. Pred dnevi se je med delom v delavnici poškodoval; medtem ko je hotel popraviti orodje, ki ga je uporabljal, je bil nekoliko nepazljiv in si je precej porezal roko. Ureznina je bila kar globoka in zdelo se je, da bo Gvido spet potreboval zdravniško pomoč.