Zabava

FOTO: Ob Saši so kot šolarčki

mv
20. 4. 2016, 07.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Le nekaj dni po vselitvi Saše v hišo Big Brother je že očitno, da je svetlolaska le redkokaterega moškega pustila hladnega. Že njeno prvo srečanje s stanovalci je nakazalo, da bodo ob njej kot šolarčki.

voyo
Erik je bil edini, ki si je Sašo drznil izzivati nazaj.

Pro Plus
Saša je upravičila svojo vlogo tigrice.

Fantje so morali novo stanovalko Sašo v sobi presenečenj počakati oblečeni le v hlačke, 39-letna svetlolaska pa jih je vsakega po vrsti pozdravljala s praskanjem. Ko je vstopila v sobo, se je med fanti razširil rahlo nervozen smeh, in čeprav niso imeli nič proti, da jih popraska divja mačka, kot je Slovenjgradčanka, predvsem tisti trije tekmovalci, ki imajo v hiši simpatije, niso vedeli natanko, kako se obnašati.

»Maša, pridi in me reši,« je vpil Erik, medtem ko se je Jasmin hihital kot šolarček, Marko pa se je poskušal delati, da ga nova stanovalka prav nič ne gane. »Kaj je, fantje? Kaj mi boste povedali,« jih je poskušala provocirati Saša. »Vas je strah?« je nadaljevala. Vsi po vrsti so ji zatrjevali, da so jo komaj čakali in da uživajo v tem, kar jim počne.

Ogrožene simpatije?

»Od danes naprej bo vsak dan zabava,« je naznanila novoselka, ki je svojo vlogo tigrice, ki bo raztrgala moške stanovalce in razburkala njihovo domišljijo, očitno vzela zelo resno. Dekleta v hiši nad njo niso najbolj navdušena, sploh Alma, Mirela in Maša ne.

Kot je pričakovala Saša, se je najbolje ujela z gejem Gregorjem, ki ji je že zelo hitro zaupal svoje skrivnosti, 39-letnica pa je vesela, da ima v hiši enega zaveznika. Kateri od fantov bo prvi padel na Sašin šarm in ali se Alma, Mirela in Maša upravičeno bojijo za svoje srčne izbrance?