Astronapoved

Horoskop za petek, 28. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
28. 1. 2022, 05.29
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Lahko, da se boste lotili obnove nekaterih podedovanih stvari, mogoče celo stare hiše ali začeli načrtovati podobne cilje za prihodnost. Okrepila se vam bo kreativnost.

Bik
Popolnoma boste predani ustvarjanju temeljev in imeli boste podporo pri tem. Pomagali vam bodo ljudje, na katere niste nikoli prej pomislili, da jim je mar.

Dvojčka
Ne delajte kompromisov, ki vas uničujejo počasi na način, da vam jemljejo veselje do vsega, kar ste prej imeli radi. Srečni boste ob sledenju sabi, zato redno meditirajte.

Rak
Ne čakajte, da vas drugi povabijo k sodelovanju, zaposlite se s stvarmi, v katerih uživate in jih tudi na polno izpeljite. To bo dolgoročno vaša najboljša pot razvoja.

Lev
Oživeli boste in čutenje življenja vas bo navdihnilo. Bolj boste uspešni v projektih in manj občutljivi na negodovanja okolice. Bolj kot boste trmasti, bolj boste srečni.

Devica
Imeli boste veliko idej in dobrega navdiha, pa tudi podpore zvezd, da postavite svoje ideje v drugačno okolje in bolje zaživite z njihovo realizacijo. Uspešni in srečni boste.

Tehtnica
Ljubezen vas bo podprla, da razmislite o načrtih in viziji na dolgi rok. Samo tako boste dobili podporo, ki vas bo srčno povezala z okoljem, da vam bodo priskočili na pomoč.

Škorpijon
Uporabite svoj instinkt, ki vas bo bolj natančno in dobro vodil v smer pomembno za vas. Srečni boste v vseh situacijah, kjer boste samo zbrani in reagirali iskreno iz sebe.

Strelec
Imeli boste priložnost potovanja v tujino, kar vam bo zelo pogodu. Če bo preveč dela v službi, si poiščite pomoč pri sodelavcih, saj vam bodo rade volje pomagali v vsem.

Kozorog
Delovni boste in se usmerili v vse, kar vam bo prinašalo lepe rezultate. Zadihajte in sprejmite maksimalno podporo za lepoto življenja v ljubezni, ki jo zvezde ponujajo.

Vodnar
Preveč dela ste si naložili za prekratek čas, zato boste precej nestrpni do vsega, kar se bo dogajalo, še posebej v odnosih boste pričakovali popolno sodelovanje povsod.

Ribi
Srečni boste, če se ne boste šli osebnih intrig in manipulacije s pretiranimi čustvi. Opustite potrebo po zapeljevanju, da si ne zapravite novih poslovnih priložnosti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja