Astronapoved

Horoskop za četrtek, 27. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
27. 1. 2022, 05.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne bežite od telesnih potreb, temveč se konkretno lotite vsega, kar čutite, da potrebujete. Bolj boste učinkoviti v vsem, saj se vam bo okrepila volja do dela.

Bik
Pazite pa, da vas prijatelji ali znanci ne zvabijo prehitro stran od domačih, kjer vas čaka največja sreča. V tem času je za vas pomembno, da ste s svojimi bližnjimi.

Dvojčka
Vaše dobro počutje bo odvisno od tega, kako se boste vsega skupaj lotili. Ne delajte nekaj, kar je proti vašim življenjskim pravilom, zato se pravočasno izrazite v vsem.

Rak
Ne pobegnite med prijatelje in v družbo, vzemite si čas zase in za globljo pomiritev s sabo, kar vas bo umirilo in okrepilo počutje. Skozi kreativnost boste dosegli največ.

Lev
Jeza vam bo pomagala, da boste končno izpeljali prave poteze zase in se prenehali ukvarjati z okolico. Prebudili se boste in ugotovili, koliko dobrega lahko naredite.

Devica
Bolj kot boste sproščeni v sebi, boljši vpliv boste imeli na okolico in boljše se boste počutili. Meditacija ali poslušanje glasbe vas bo pri tem dobro podprlo, privoščite si.

Tehtnica
Srečni boste, saj se boste s prijatelji dobro razumeli, še posebej v aktiviranju zanimivih idej ali na potovanjih oz. skupnih dogodivščinah. Družba vas bo osrečevala.

Škorpijon
Čutili boste moč in željo po novih začetkih, saj se vam bo telo močno razbremenilo nekaterih bremen iz preteklosti. Imeli boste dober vpliv na javnost v vseh primerih .

Strelec
Najprej se bo okrepilo vaše počutje in potem se vam bo vrnila volja do življenja, vse ostalo bo enostavno. Aktivno in predano boste sledili dejavnostim v službi in doma.

Kozorog
Samozavestni boste, a je pomembno, da ohranjate že izbrano pot in da ne spreminjate ničesar, kar vam ni pogodu zaradi želja drugih. Dobri rezultati bodo.

Vodnar
Največji učinek na počutje boste imeli, če se sprostite in dovolite, da se nekatere stvari same zgodijo. Opuščanje kontrole vam bo pomagalo pri boljšem spanju.

Ribi
Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili, pa čeprav bodo nekatere zadeve šele v povojih. Izkušnje iz preteklosti in novo znanje, vam bo koristilo pri vseh korakih.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja