Astronapoved

Horoskop za sredo, 26. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
26. 1. 2022, 05.29
Posodobljeno: 26. 1. 2022, 07.07
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven

Samski, se odločite, kaj želite, saj bodo rezultati odlični. Če se boste dobro lotili problemov, se vam bo avtomatsko izboljšalo fizično počutje. Sprostite se v vsem.

Bik
Delovni boste in se raje odločali za manj druženja, kot za bolj zabavno druženje s številnimi prijatelji. Želeli boste izkoristiti boste vsak trenutek za svoje dobro delo.

Dvojčka  
Ne odmikajte se od notranje stabilnosti ter lastnih sprememb ter intuicije in instinkta, ki vam vse bolj služita. Odlično boste rešili vse težave samo na ta način.

Rak
Situacije bodo pokazale, da je dobro, da se odprete potrebnim spremembam v sebi in se lotite tistih področij življenja, ki ste jih do sedaj zanemarjali. Sprejmite izziv.

Lev
Nehvaležnosti, očitki, da ste egoistični vas bodo ujezili in odmaknili se boste od vseh, ki vam bodo težili. Veliki premiki se bodo dogajali in vzeli si boste več časa samo zase.

Devica
Podporo boste prejeli od večinoma manj poznanih ali celo naključnih ljudi, ki bodo nadvse prijazni in sproščeni do vas. To vas bo čisto presenetilo in tudi razveselilo.

Tehtnica
Čutili boste naklonjenost do vseh, ki bodo presenečeni nad vašo spremembo in bodo z veseljem sodelovali. Imeli boste srečo ne samo v ljubezni, temveč tudi pri denarju.

Škorpijon
Imeli boste okrepljene sanje in močno intuicijo podnevi, saj boste vsaj čustveno zaključili zadeve, ki so vas obremenjevale. To vam bo aktiviralo dobro počutje.

Strelec
Imeli boste uspeh v vsem, česar se boste lotili na dolgi rok, pa čeprav bodo nekatere stvari šle bolj počasi in bo izgledalo, da ne bo nič iz njih. A okrepite samozaupanje.

Kozorog
Če boste direktno komunicirali in se sprostili v svojih novih željah, se bo začelo veliko spreminjati hitreje, kot ste pričakovali. Venera vas bo podprla v ustvarjanju vsega.

Vodnar
Ne obremenjujte se preveč s stvarmi, ki ne stečejo dobro, ampak bodite bolj usmerjeni v to, kje se vam odpirajo dobre poti in kakšne ideje prihajajo na plan.

Ribi
Zdravje vam bo služilo, če boste tako želeli. Ko pa se boste zaštrikali v odnosih in se boste želeli odmakniti, boste hitro staknili prehlad in se odmaknili v svoje zavetje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja