Astronapoved

Horoskop za torek, 25. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
25. 1. 2022, 05.27
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven
Številne ideje se bodo hitro realizirale in veliko lažje boste vztrajali v vsem, kar želite vnesti v življenje na dolgi rok. To bo pomirilo bližnje, še posebej vašega partnerja.

Bik
Zadovoljni boste s svojim ugled ter se še bolj potrudili za svoj izgled, kar bo okrepilo tudi vaš imunski sistem in počutje. Vsi vam bodo bolj naklonjeni, kar vam bo godilo.

Dvojčka
Ljubezen do sebe bo ključnega pomena. Prinesla vam bo rezultate, da se boste lahko sprostili tudi v drugih okoliščinah. Zato res poslušajte samo srce v vseh situacijah.

Rak
Imeli boste željo po hitrih spremembah in dinamičnemu čustvenemu življenju, saj vas hitro zagrabi dolgočasje. Lahko se zgodi, da boste izzvali prepir samo zaradi tega.

Lev
V vas se bo nekaj sprostilo in spremenili boste pogled na vse. Bolj boste upoštevali svoj čas in cilje. Dovolj vam je, da vedno podprete druge, a tega ne dobite nazaj.

Devica
Odkrili boste svoj problem prijateljev in družine, ki vas vedno znova vodi na stara pota s starimi reakcijami, zato je dobro, da preverite pri novih ljudeh, kako ste.

Tehtnica
Samski boste imeli priložnost spoznavanja simpatij, čeprav se še ne boste odločali za spremembe. Harmonični boste s sabo in v odnosih ter ne boste hiteli v spremembe.

Škorpijon
Precej dela boste imeli s čustvi in spoznanji iz bolečin preteklosti, ki ovirajo vaše sedanje odnose. Preveč razmišljate tam, kjer bi morali čutiti srce, zato se sprostite.

Strelec
Pazite, da vam čustva ne naredijo zmede in vas ustavijo v stvareh, ki so vam pomembne. Ohranite zbranost na prioritete in se z dobro voljo usmerjajte v vse.

Kozorog
Zapletali se boste v odnosih, zato se vprašajte, zakaj se bojite svoje moči in vpliva na druge. Ta se vam bo namreč krepil in veliko stvari boste lahko bolje takoj uredili.

Vodnar
Odlično se boste ujeli s prijatelji in lahko, da boste začeli dober kreativen projekt, s katerim boste doživeli veliko srečo in se bo posledično uspeh širil hitro in javno.

Ribi
Usoda vas bo odlično podpirala v spremembah, ki si jih želite na dolgi rok, a bo potrebno začeti s prvimi koraki. To vam bo okrepilo samozavest in prižgalo strast.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja