Astronapoved

Horoskop za četrtek, 20. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
20. 1. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Odličen čas za urejevanje materialnih dobrin, pregledajte vse, kar potrebujete ali si želite ter začnite s kreativnimi načrti glede vsega, kar bi želeli realizirati v prihodnosti.

Bik  
Polni boste praktičnih idej in imeli psihično moč, da jih izpeljete. A nestrpni boste in preveč direktni, kar bo ustvarilo napetosti in negativno vplivalo na finančno stanje.

Dvojčka  
Veliko dogajanja bo s podporo zvezd, kar vam bo odpiralo bolj iskreno in Dušno pot, zato se ne bojte ničesar. Res pa je, da boste postali bolj direktni in jasni v pogovorih.

Rak   
Zapišite si cilje in se odločite, kaj bi resnično radi realizirali. To vam bo okrepilo zbranost in posledično finance, o katerih razmišljate samo takrat, ko imate težave.

Lev  
Če ne boste skrivali idej in interesa, se boste odlično počutili in tudi dobili dovolj podpore za vse. Če pa se ne boste izjasnili, pa vas bo “napadel” prehlad ali lenoba.
 
Devica  
Uredite si fizične in računalniške fotografije ter dekorativne spominke po stanovanju. To vam bo dalo precej nove energije, pa tudi idej za poslovne in finančne preboje.

Tehtnica  
S sproščenostjo in večjo zbranostjo nase, boste dosegli odlično počutje in tudi čas, da se boste lahko bolj posvetili sebi. Začeli boste bolj ceniti svoje stvari, čas in denar.

Škorpijon   
Ne prehitevajte dogodkov, da se ne izčrpate v prazno. Ohranite odprtost za nove ideje, ki vam lahko prinesejo odlične priložnosti za dobre finančne spremembe.

Strelec   
Ne boste se preveč ukvarjali z denarjem, kar pomeni, da tudi ne bo večjih težav. Nekatere stvari boste dobro uredili, tako da boste zelo mirni in tudi zadovoljni.

Kozorog  
Odlično načrtovanje in dobra komunikacija vas bo usmerjala sproti v smiselno smer in zadovoljni s tem, kakšna vizija se vam odpira. Odprti boste za sodelovanje.

Vodnar  
Danes prihaja Sonce v vaše znamenje. Zato boste veliko bolj samozavestni, odprti za dogajanje in vse se bo vrtelo okoli vas. Imeli boste večji vpliv, kar bo lahko ves mesec.
 
Ribi  
Odlično počutje vas bo vodilo v delovnost in želeli si boste urediti vse, kar vas čaka.. Odprti boste za umetnost in harmonijo ter jo ustvarjali skozi cel dan. Srečni boste.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja