Astronapoved

Horoskop za sredo, 19. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
19. 1. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Če boste sledili svojemu počutju in upoštevali kreativne nagibe ter naredili kar vam telo in intuicija govori, se boste počutili izjemno in sproščeno, pa tudi delovno.

Bik  
Čeprav ste senzibilne narave, ne boste zase opazili, kako nemirni in naelektreni ste. Obremenitev z računalnikom in drugimi napravami bo pustila posledice kot stres.

Dvojčka    
Lahko, da boste bolj močno zaznavali energije v okolju in boste slabše spali, imeli slutnje ali čustvene uvide, ki jih ne boste mogli preveriti. To vam bo zmedlo fokus.

Rak    
Smiselno je, da raziščete česa si tako želite, da ste pripravljeni se odpovedati starim razvadam in lenobnosti. To vam zvezde sedaj odlično podpirajo, zato kar v akcijo.

Lev  
Pričakovali boste od vseh, da se izjasnijo, kaj želijo. Na vse skupaj boste pogledali bolj tehnično in manj čustveno, kar vam bo v veliko pomoč pri odločitvah. Aktivirajte se.

Devica  
Lahko, da ste slabše spali, imeli nenavadne slutnje ali prebliske iz preteklosti, ki so vas prestrašili. Zvezde vas podpirajo pri dobri prenovi psihičnih vzorcev skozi sanje.

Tehtnica  
Bolj jasno boste lahko razmišljali o sebi in se posledično jasneje izražali ter poslušali. S tem si boste prihranili mnogo časa in praznega truda ter obremenjevanja z drugimi.

Škorpijon  
Ohranjajte stabilnost, ne glede na vso dogajanje okoli vas. Iskreno sodelovenje in stik  s sabo vam bo okrepilo dobro počutje. Čutili boste, da je sedaj čas za večje stvari.

Strelec   
Usoda vam bo podarila dober navdih. Skozi aktivnosti boste dobivali vse več energije, še posebej, če je aktivnost usmerjena v zdravje ali službo. Sledili intuiciji čez dan.

Kozorog  
V družini boste vzpostavili nov način sodelovanja, ki bo bolj sproščujoč in veliko več se bo dogajalo. Dobro počutje za vse boste želeli vzdrževati na različne načine.

Vodnar  
Zvezde vas odlično podpirajo in imeli boste ogromno energije za vse ideje. Bolj kot bodo nenavadne in kreativne, večjo podporo za realizacijo bodo zraven prinesle.

Ribi  
Delovali boste kot pravi magnetni privlak, še posebej ljubezni. Iskreno boste sledili navdihu, ki vam bo omogočil dobre rezultate, tako da boste izjemno zadovoljni.