Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 16. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
16. 1. 2022, 07.08
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Sprostite se in prisluhnite notranji intuiciji v vsem, saj lahko na ta način razrešite materialne težave in dokončate vse, kar ste imeli v načrtu. Pišite si ideje in cilje.

Bik
Če želite izboljšati stanje doma, se morate najprej pogovoriti, pri tem pa obdržati potrpežljivost in prisluhniti tudi drugim. To vas bo pomirilo, zato nikakor ne čakajte.

Dvojčka
Uporništvo, kontriranje okolju in vsemu, kar vam ne odgovarja, vas bo poživilo. Jeza vam bo koristila in kar naenkrat boste oživeli ter začeli na vse gledati drugače.

Rak
Ne skrivajte se, temveč pokažite svoj napredek in želje, ki jih imate pri delu. To vam bo prebudilo vašo iznajdljivost in dobro voljo, da boste dosegli večje rezultate.

Lev
Počivajte, sicer si boste zakuhali težave. Čustva vas bodo namreč podkurila v ravno neprimernem trenutki in jih ne boste mogli skriti. Ustvarili boste pravo malo dramo.

Devica
Ne hitite v nova poznanstva in ne vabite poslovnih sodelavcev domov. Preveč boste zaščitniški in si tako prehitro zapravil dobre priložnosti za razvoj zanimivega odnosa.

Tehtnica
Ljudje, s katerimi se radi sproščeno pogovarjate, bodo spodbudili številne ideje v vas. Preskočile bodo iskrice strasti in boste pozabili na vse obveznosti in se samo sprostili.

Škorpijon
Zastavili ste si zanimive cilje, ki se bodo začeli hitro izpolnjevati, če le ne boste čustveno preveč obremenjeni. Dovolite si uveljaviti voljo na jasen in direkten način.

Strelec
Odlično počutje vam bodo zmotili bližnji, ki ne bodo čakali na vašo potrditev, ampak vas bodo zapletli v svoje načrte. To vas bo razjezilo, saj imate dovolj prilagajanja.

Kozorog
Komajda boste sledili vsem povabilom in obiskom. Ne boste uspeli opraviti zastavljega dela, a se ne boste preveč obremenjevali, saj vas bo vse počakalo.

Vodnar
Odnosi vam bodo v breme. Na koncu boste morali narediti red doma. Veliko dogajanja vas bo prisililo v dnevno rutino, kjer bo morala sodelovati cela družina.

Ribi
Odlično čustveno počutje vas bo motiviralo, da se boste odločil za aktivnosti, ki ste jih do sedaj zanemarjali. V tem tednu boste naredili več, kot prej v več mesecih.

Osebni arhiv
Andreja Novak