Napoved

Horoskop za soboto, 15. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
15. 1. 2022, 07.10
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni album
Andreja Novak

Oven

Iskrice strasti vam bodo zmešale glavo in boste prehitro obljubili stvari, ki vam bodo vzele veliko časa ter naredile precej stroškov. Bolje je, da čustva izrazite direktno.

Bik
Šarmirali boste vse okoli sebe in si pridobili številne simpatije. Če si ne želite prepirov, pojdite sami v javne dejavnosti, saj boste težko pomirili ljubosumnega partnerja.

Dvojčka
Želeli boste urediti dom in popraviti pomembne stvari, a bodo obiski prihajali, tako da ne boste zadovoljni z delom. Povabite starejše prijatelje, da vam pomagajo.

Rak
Ne skrivajte težav in se ne delajte, da je vse v najlepšem redu, saj bodo lahko sosedje ali vaša ožja družna vam zaradi tega zakuhali večje težave. V prazno se boste jezili.

Lev
Ljubosumni boste in jezni nase, da ste vse to dovolili. Ne skrivajte več svojih čustev, jasno jih pokažite tistim, za katere vam je mar in ne želite, da kar takoj odidejo.

Devica
Blesteli boste v javnosti, pa čeprav ne boste želeli. A vam bo bolje se ukvarjati z drugimi, kot se dolgočasiti ob rutinskem delu, ki vas več ne veseli. Spremembe bodo.

Tehtnica
Temeljna spoznanja bodo prinesla spremembe in ne boste se obremenjevali, kaj si drugi mislijo o vas, temveč boste samo navdušeno sledili svojim najboljšim idejam.

Škorpijon
Ponosni boste nase, pa čeprav se boste zavedali, da je še kar precej potrebno narediti. Finančno stanje vas bo obremenjevalo, saj načrti presegajo vaše zmožnosti.

Strelec
Mnogi bodo mislili, kako počivate doma, a boste imeli toliko dela, kot še nikoli. Želeli boste spremeniti delovanja na dolgi rok, kar pa bo sedaj pomenilo še več dela.

Kozorog
Pogumni boste. Samski lahko, da se boste bolj resno lotili zmenkov in svoji simpatiji izrazili ljubezen. Spremembe bodo večje, če boste le potrpežljivi in se v sebi sprostili.

Vodnar
Strogi boste do domačih. Dokler ne boste zadovoljni z vsem, kar je potrebno narediti, boste težje spali. Lahko, da boste krivili bližnje, zato se boste raje umaknili od doma.

Ribi
Kreativnost in sreča vas bo prevzela in jasno vam bo, kam se morate usmeriti, za pravo življenje. Ne boste pa hiteli, temveč si boste vzeli čas za dober razmislek.