Astronapoved

Horoskop za petek, 14. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
14. 1. 2022, 06.10
Posodobljeno: 14. 1. 2022, 06.13
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia

Oven
Nekatere spremembe, ki se vam bodo na prvi pogled zdele nesmiselne, če ne celo škodljive, se bodo pokazale za zelo koristne. Priznajte si to in ne trmarite več.

Bik
Ne postavljajte vsega na kocko in iskrice strasti namesto, da jih usmerjate v ljubezensko smer, uporabite za kreativne preboje in srečo, ki vas bo podpirala.

Dvojčka
Privoščite si knajpanje, naredite dihalne vaje ter se odločite, da boste prevzeli dobro počutje v svoje roke.. Tako boste lahko sproti sprejemali spremembe brez težav.

Rak
Potovanja, tujina ali daljše izobraževanje vas bo nadvse osrečilo, saj vam bo dalo več svobode, ki vam bo ohranjala vojo do življenja, saj se jo boste veselili že vnaprej.

Lev
Samozavestni in kreativni boste ter imeli dober magnetni privlak za denar. Srečni boste, ko boste sprejeli dejstvo, da imate moč v sebi in da vam nihče nič ne more.

Devica
Ne lotite se vsega naenkrat, korak za korakom preglejte dom, prostore in sproti uredite manjše stvari. Vse se bo dogajalo upočasnjeno, zato boste nepotrpežljivi.

Tehtnica
Kreativni boste in nagnjeni k uživanju v dobrih stvareh. Hvaležni boste za standard in za vse materialne dobrine, kar bo pritegnilo še večji pritok obilja v vaše življenje.

Škorpijon
Imate podporo zvezd. Zato sodelujte z dogajanji, tudi tistimi najbolj nenavadnimi, ki bodo prišli kot stela iz jasnega in ravno te spremembe vas bodo najbolj osrečile.

Strelec
Nikakor ne prelagajte nujnega dela, saj se vam potem vse poruši in se ne morete reorganizirati in sprostiti, ko bi to potrebovali. Jasno pokažite, kaj vam je pomembno.

Kozorog
Kreativnost in usmerjenost v uspeh vam bosta prinesla večje spremembe tudi na finančnem področju. Ne zadovoljite se z malenkostim, računajte in delujte na veliko.

Vodnar
Urejajte že obstoječe potrebne zadeve, ne začenjajte pa ničesar na novo in do vse do 4.2. Ne glede na vaša hrepenenja, boste srečni, ko boste uredili službene zadeve.

Ribi
Darila in navdihi bodo padali z neba, kar vam bo okrepilo samozavest, pa tudi kreativnost ter željo po umetnosti, izražanju in druženju v harmoničnih okoljih.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja