Napoved

Horoskop za četrtek, 13. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
13. 1. 2022, 05.34
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Tibor Golob
Andreja Novak

Oven

Če boste ohranjali kreativnost in delovni elan, se vam bo počutje dobro okrepilo in sreča bo postala vaše najboljše zdravilo. Zadovoljni boste in sledili spremembam.

Bik
Usoda vam lahko prekrižala načrte, če se boste prehitro odzvali na flirtanje ter se zapletli z osebo, ki je ne boste poznali. To vam lahko spodnese tla pod nogami.

Dvojčka
Občutili boste lahko rahle zdravstvene težave, težje dihanje, vrtoglavice, zato je smiselno, da ne silite življenja, da vam nekaj izpolni, temveč da se samo sprostite.

Rak
Aktivirajte se v učenje. To vam bo dalo potrebno podporo za prihajajoče projekte, kjer se boste morali potruditi, če boste želeli izpolniti pričakovanja in napredovati.

Lev
Vse vas bo motilo in um bo nenehno iskal rešitve za težave, ki lahko, da ne bodo niti vaše. Narava vam koristila ter fizične vaje, da utrudite telo in duha ter se naspite.

Devica
Dobro se boste počutili ob pregledu svojega dela in ponovno razmislili o vsem, česar se res želite rešiti. Pozornost namreč želite bolj posvetiti pozitivnim spremembam.

Tehtnica
Strast vas bo vodila v vseh pogledih in vsega se boste lotevali s predanostjo in srečo. To vam bo okrepilo dobro počutje in z večjo voljo se boste lotevali vsega za zdravje.

Škorpijon
Vse, kar ste začeli v smeri urejanja službe, posla, pa tudi v smeri zdravega življenja, samo nadaljujte. Finančno stanje se vam bo zaradi notranje moči precej okrepilo.

Strelec
Čutili boste, kako vas energija preplavlja in z njo vse večje zadovoljstvo. Okrepiti boste morali svoje temelje in se časovno bolje organizirati. Sproti komunicirajte.

Kozorog
Srečni boste kar tako, saj vas bosta Sonce in Venera, ki se srečata v vašem znamenju lepo podprla v vsem, kar vam največ pomeni. Zato boste bolj pogumni, kot običajno.

Vodnar
Zaradi retrogradnega obračanja Merkurja v vašem znamenju, se bo počasi ustavljala tudi komunikacija z okolico. Poslovni partnerji ne bodo več odzivali, prav tako bližnji.

Ribi
Če je vaš partnerski odnos v škripcih že dlje časa, lahko, da se boste odločali za spremembe. Sprejemajte podporo za realizacijo idej in se sproščajte skozi akcijo.