Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 10. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
10. 1. 2022, 05.44
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven
Okrepila se vam bo želja po spremembi in hrepeneli boste po ljubezni. Če ste v vezi, to podelite s svojim partnerjem, ki se bo nadvse zadovoljen odzval na vse vaše želje.

Bik
Polno boste zaposleni s službo, pa še zdravstveno stanje vas bo izčrpavalo. Popazite na svoje počutje in ne trošite energije v prazno. Bodite zbrani in ne reagirajte na vse.

Dvojčka
Naredili si boste dober načrt za vse stvari. Imate podporo zvezd, da resnično naredite zase optimalen sistem, ki vas bo uspešno vodil skozi vse leto. Vse bolj boste zbrani.

Rak
Dinamični boste in iskali možnost za daljšo pot, čeprav boste precej občutljivi. Ne prenaglite se, da ne greste na silo nekam, kjer se bo pokazalo, da ni bilo tako nujno.

Lev
Sproščeni in srečni boste ter zadovoljni s sabo in svojo stabilnostjo, pa tudi z vsemi načrti, ki ste jih naredili v preteklosti, saj se bodo izkazali za zelo dobre in izvedljive.

Devica
Zvezde vas odlično podpirajo pri vpeljevanju dobrih novosti za življenje. Če izkoristite te prve dni in res zaživite tako, kot si želite, potem boste lažje ohranjani nov tempo.

Tehtnica
Delovno boste razpoloženi. Če boste zanemarjali zdravje, bo le-to zahtevalo več pozornosti. Vsega se boste lotili na polno in si spremenili način življenja v dobro.

Škorpijon
Imeli boste dober vpliv v službi, saj boste polni kreativnosti in dobre volje. Ljubeči boste do vseh, kar bo pritegnilo številne simpatije, a boste preveč usmerjeni v delo.

Strelec
Malo lenobni boste in raje pomagali družinskim članom, ki bodo napeti v skrbeh in obveznostih, pa jih boste želeli sprostiti. Usoda pa vas bo vabila v zanimivo smer.

Kozorog
Odlično boste razpoloženi za vse dogajanje in boste precej učinkoviti, saj boste želeli čim prej realizirati odlične ideje, ki jih imate v mislih glede svoje službe ali posla.

Vodnar
Osredotočeni boste na službo in na številne priložnosti za nove projekte, sočasno boste morali narediti red na nov način in bo potrebne veliko prave komunikacije.

Ribi
Sproščeni boste in zadovoljni s sabo. Doma boste polni energije in boste pomagali družinskim članom doseči svoje cilje in se tako dobro povezali v srečno sodelovanje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja