Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 9. janurja

Andreja Novak / 090 77 85
9. 1. 2022, 07.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Kreativni boste in polni navdiha in se boste želeli s skupino odpraviti na daljše potovanje ali izobraževanje. Strast in sreča bosta prisotni v vsem, kar boste počeli.

Bik
Ponosni boste nase in na dosežke, pa tudi na izgled. Poželi boste velik uspeh, samski imate možnosti za srečanje simpatijo, vezani pa možnost flirtanja na vsakem koraku.

Dvojčka
Red boste morali narediti vi. Pri tem pazite, da si ne ogrozite zdravja. Jasno se pogovorite na delovnem mestu in vse se vam bo začelo dobro reševati. Ne čakajte.

Rak
Spreminjali boste odnos do dela in se jezili največ nase, ker ste tako dolgo čakali na spremembe. Če boste še zavlačevali, se vam lahko poslabša zdravstveno stanje.

Lev
Srečni boste, čeprav boste to skrivali in nadaljevali vse tako, kot ste načrtovali že prej. Vztrajali boste v vseh ciljih in se precej jezili, če vas bodo želeli odvrniti od njih.

Devica
Dober vtis boste naredili v službi in boste začeli namigovati o željah po spremembi, napredovanju. Čimprej se izjasnite, saj vas zvezde prav sedaj v tem dobro podpirajo.

Tehtnica
Imete številne želje in cilje, a boste morali narediti notranji in časovni red. To vam bo dalo dober način sprotnega dela in še vam bo ostal čas za dom, bližnje in zase.

Škorpijon
Srečni boste doma, čeprav veste, da se ne morete odmakniti od službe in od pomembnega dela. Večji premiki bodo potrebni, če želite ohraniti svoje temelje.

Strelec
Srečni boste, saj vam bodo vsi pomagali pri uresničevanju vašega poslanstva, kar vas bo navdušilo. Skozi sodelovanje z usodo ali sledenjem karieri, boste dosegli veliko.

Kozorog
Sistematično komunicirajte in ustvarite red tako v svojem del, kot skrbi za druge, pa tudi za svoje počutje. Ne zamujajte in ne čakajte drugih, naredite vse, kar je treba.

Vodnar
Iskali boste smisel v vsem in se želeli o vsem pogovoriti. Če si želite napredovanja v službi, je sedaj čas, da pokažete nadrejenim rezultate in uspeli vam bodo vsi koraki.

Ribi
Sprostite se v kreativnosti. Ne glejte na druge, temveč se samo sprostite v smeri vseh opravil, ki jih morate opraviti. Poglejte na vse iz druge perspektive in uspeli boste.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja