Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 3. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
3. 1. 2022, 05.46
Posodobljeno: 3. 1. 2022, 13.22
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Prazniki so vas spodbudili k razmisleku, kako postaviti vse na pravo mesto. Izognite se potovanjem. Sprosite se v družbi, ki bo spodbujala dobro vizijo prihodnosti.

Bik

Ne pretiravajte z aktivnostmi, saj vas zvezde podpirajo v prijetnem počitku in ustvarjanju dobrega domačega vzdušja, kjer boste načrtovali korake zase in za vse.

Dvojčka

Pripravljeni boste, da odvržete stare navade ter se aktivirate v smeri, ki si jo si res želite. Zvezde vas bodo podpirale v dobrih idejah, ki jih boste želeli čimprej realizirati.

Rak

Dobro se boste počutili, saj boste imeli vse, kar želite: toplino in varnost doma. A se boste hipno odzvali na zanimivo povabilo in se zapletli v dinamična druženja.

Lev

Uživali boste v dobrem počutju, sreči in odličnem vzdušju, ki bo vladalo okoli vas. Iskrice strasti bodo prevladale in zadovoljni boste s sabo ter vsemi odločitvami v sebi.

Devica

Zanimiv dan vas bo spodbudil, da boste na vse pogledali čisto na novo in z lahkoto ter veseljem zadihali. Čutili boste, da je čas za optimistično in zadovoljno poglavje.

Tehtnica

Ne boste razpoloženi za druženja in hrupno dogajanje. Raje se boste držali zase. Če boste naredili kompromis, vas bo to utrudilo. Zato se usmerite v domače gnezdenje.

Škorpijon

Odlične ideje bodo vodile v dobro počutje. Jasno vam bo, kaj morate spremeniti, da se stvari smiselno zložijo. Ne potujte na daljše razdalje, saj je nevarnost zapletov.

Strelec

Optimistični boste in se veselili novega leta, ki vas ne bo razočaralo. V vsaki družbi boste center smeha in humorja ter vsem dajali dobro voljo ter občutek sprejetosti.

Kozorog

Odličen začetek leta vas bo podprl v sreči, ljubezni in kreativnosti. Začeli se boste zavedati prave ljubezni ter ugotovili, da ste dolžni sebi, da sledite dobrim novostim.

Vodnar

Sproščeno boste prestopili v novo leto, saj imate velike načrte. Z lahkoto boste našli rešitve za vse potrebno. Hitro se boste aktivirali v delo, kar bo presenetilo bližnje.

Ribi

Življenje vam bo naklonjeno, zato boste optimistično preživeli praznike in se veselili načrtov. S humorjem in iskrenim optimizmom boste ustvarjali praznične nove stike.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja