Astrosvet

Horoskop za nedeljo, 19. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
19. 12. 2021, 07.36
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Doma se ne boste počutili najbolje, saj boste preveč občutljivi na pripombe in nasvete domačih. Zato se boste dogovorili za srečanja s prijatelji iz preteklosti.

Bik
Srečali boste zanimive ljudi, ki bodo spodbudili lepe spomine iz preteklosti. Tako se boste spomnili nekaterih dejavnosti, ki so vas veselile in jih boste ponovno obudili.

Dvojčka
Zvezde vas bodo spodbujale k ureditvi doma na najbolj praktičen način. Ne ozirajte se preveč na druge, temveč naredite točno tako, kot vam odgovarja za svoje cilje.

Rak
Navdušeni boste nad informacijami in se polni optimizma povezali z bližnjimi prijatelji. Želeli boste vse navdušiti za skupen cilj, vendar jim tudi prisluhnete.

Lev
Sproščeni boste do želja vseh, saj vam bo vseeno, kaj počnejo, dokler so zadovoljni in vam pustijo, da imate čas tudi zase in za stvari, ki so vam sedaj res pomembne.

Devica
Polni boste kreativnih idej in se ne boste želeli obremenjevati s stvarmi, v katere vas bodo vabili vaši domači. Zato se boste raje odmaknili in naredili stvari čisto po svoje.

Tehtnica
Počutili se boste kot na križišču Usode in boste čakali, da se spremembe dogajajo same po sebi in potem sledili. A ne zanemarite svojih želja in načrtov, lotite se jih.

Škorpijon
Priznati si boste morali, katera vaša hrepenenja so nerealna, da se boste potem bolje osredotočili na uresničljive želje in cilje. Samo tako boste res sledili spremembam.

Strelec
Odlične ideje vas bodo razveselile in želeli si boste, da bi jih lahko kar takoj uresničili, a ne bo šlo tako lahko. Morali se boste potruditi in narediti načrte na dolgi rok.

Kozorog
Nestrpni boste in iskali možnosti za uresničitev srčnih želja. Srečni boste, a bi želeli, da se vse hitreje odvije. Sprostite se in začnite uživati v vsakem koraku posebej.

Vodnar
Dokončevali boste nekatere za vas pomembne stvari in se preveč obremenjevali z družino in čustvi doma. Ne poskušajte vse osrečiti, raje si vzemite čas za pogovor.

Ribi
Sprostili se boste v odnosih in se poveselili s prijateljicami, kar vam bo vrnilo veselje do sodelovana in okrepilo nekatere ideje, ki ste jim že bežno sledili. Uspeh bo sledil.